Leanplum - водеща компания в мобилния маркетинг - назначи Анил

...
Leanplum - водеща компания в мобилния маркетинг - назначи Анил
Коментари Харесай

Световна компания, съоснована от българин, привлече шеф от Yahoo и LinkedIn

Leanplum - водеща компания в мобилния маркетинг - назначи Анил Катри за основен механически шеф. Новото попълнение в сдружението, съосновано от българина Момчил Кюркчиев, има дълготраен управнически опит и е заемал поста вицепрезидент " Технологии " в LinkedIn и Yahoo.

Освен Катри, към Leanplum в Сан Франциско се причислява Кристин Готерман, назначена за вицепрезидент, отговарящ за световния потребителски триумф. Тя има над 15 години опит в продажбите и обслужване на клиенти в компании като Zenefits и Gigya.

Бившият основен действен шеф на Platform в Salesforce Джош Такър e назначен за вицепрезидент, отговарящ за световните продажби.

 Leanplum купува българската Connecto
Световен водач в мобилния маркетинг купува българска IT компания

Сред клиентите на добитата компания са Rakuten Viber, Coca-Cola и Visa

В Ню Йорк някогашният шеф в DigitasLBi и Salesforce Ед Съливан ще поеме ролята на старши вицепрезидент за световно бизнес развиване и партньорства.

Основният софтуерен хъб на Leanplum е в София. Компанията притегля експерти от международно равнище, с цел да продължи с световния си напредък и да оказва помощ на марки като Grab, Tinder и Tesco да отговорят на потребностите на клиентите си в действително време.

" През първата половина на 2018 година Leanplum влага в нови чиновници на основни позиции и реализира забележителен прогрес в софтуерната си платформа, с цел да помогне на марките да изградят потребителската преданост, която зарежда растежа на бизнесите им ", сподели Момчил Кюркчиев, съосновател и изпълнителен шеф на Leanplum.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР