LE PHOTOGRAPHE Syrah 2017 оглави класацията на българските вина в

...
LE PHOTOGRAPHE Syrah 2017 оглави класацията на българските вина в
Коментари Харесай

LE PHOTOGRAPHE Syrah 2017 е с най-високо отличие в страната с най-голям пазар в света!

LE PHOTOGRAPHE Syrah 2017 оглави класацията на българските виновност в най-престижния и авторитетен конкурс в Китай и се подреди измежду най-големите интернационалните медалисти.

Виното на знаковата за България маза Братя Минкови завоюва двоен златен орден и званието „ Вино на годината “ на интернационалния конкурс Chinа Wine and Spirits Awards`19 (CWSA). Най-добрият щемпел на утвърждение на процъфтяващия китайски пазар.



CWSA е барометър за търсенето на качествени виновност в международен мащаб. Това е най-значимият конкурс в Китай, един от най-големите и перспективни пазари за вино в света. Там се дефинират трендовете в стила и характера на виновността за целия континент. За да се завоюва златен орден, или по-високо отличие, в тази влиятелна конкуренция е нужно показаното вино да е с изключителни характерности. И освен! Класацията се следи деликатно от всички търговци и им служи за ориентир при разглеждането на значими фактори като отличното съответствие цена – качество, визия на продукта и отличаване по отношение на конкуретни виновност.



Фокуса при LE PHOTOGRAPHE е върху основаването на виното, до момента в който е още на лозето. Вината са деликатни и с доста приятни достоверни сортови аромати, което е отражение на „ тероара “ в месността „ Терзийски хълм “, покрай с. Венец. Уникалното комбиниране на богати почви, щедро слънчево греене и характерен релеф придават на LE PHOTOGRAPHE Syrah 2017 зрялост, уравновесен усет и бездънен ален цвят с виолетови оттенъци. Допълнително, гроздето за тези виновност се бере, ронка и сортира на ръка, а отлежаването им е в остарели френски бъчви.

LE PHOTOGRAPHE Syrah 2017 е елегантно вино, разкриващо аромати на зряла вишна, къпина, с нюанси на черен пипер, кедър, кожа, табак и пушек. Кадифените и зрели танини построяват гъвкавото и елегантно тяло до прелестният му спокоен, само че впечатляващ край с чувство за зрял плод и пикантни ремонти. Виното отлежава 12 месеца в 225-литрови остарели барици от френски дъб и има капацитет да се развива в бутилка до 5-8 години.



Това отличие е измежду дузината награди от знакови интернационалните състезания, които избата получава годишно. Включително тази година за следващ път виновността на Братя Минкови бяха удостоени за четвърти път със златен орден на интернационалният конкурс „ Декантер “ в Лондон! Още една добра вест е, че годишна продукция 2019 също бе отлична и показва капацитет за основаване на превъзходни виновност. Нямаме самообладание да разберем до какви оценки ще можем да достигнем с тях!

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР