Лайфстайл устройството на Samsung прожектира 100 екран от 10-30 см

...
Лайфстайл устройството на Samsung прожектира 100 екран от 10-30 см
Коментари Харесай

The Premiere – 4K UHD проектор за къси разстояния

Лайфстайл устройството на Samsung прожектира 100 " екран от 10-30 см

Технологията на The Premeire обезпечава тон и картина с най-високо качество
(снимка: Samsung)

Samsung Electronics пусна в продажба новите 4К UHD проектори The Premiere. Любителите на филмовите завършения и гейминга могат да избират сред два модела, които се разграничават по характерностите на картината и звука – LSP7T и LSP9T.

The Premiere, притежател на голям брой награди за техника и дизайн, уголемява начин на живот аудио-визуалните артикули на корейския производител. Проекторите имат стилен минималистичен дизайн, икономисват пространство и могат да се съчетаят с обзавеждането на всеки дом.

Технологията за ултракъсо разстояние на прожектиране ги прави лесни за инсталиране, без значение от размера и разпределението в пространствата. Мощните вградени басове обезпечават съвършена звучност за кино или гейминг преживяване.

Звук като на кино

Проекторът LSP9T е екипиран с вграден 40-ватов 4.2-канален тон, благодарене на който потребителите получават аудио с кинокачество, наред със завладяващото образно преживяване. Използва технология Samsung Acoustic Beam и в тялото му са ситуирани общо 44 отвора, обърнати нагоре от двете страни, които генерират по-динамични звукови резултати.

Моделът LSP7T – по-малкият еднолазерен проектор, разполага с 30-ватов 2.2-канален тон, и предлага същото качество на звука, само че за по-малки пространства.

Голям екран в лимитирано пространство

За прожектиране на екран с размер от 100 инча проекторът би трябвало да се конфигурира на разстояние сред 10 и 30 см. Това значи, че потребителите могат да слагат своя The Premiere непосредствено пред определената за прожектиране стена, което улеснява инсталирането и включването му.

The Premere се отличава с ултракъсо разстояние на прожектиране
(снимка: Samsung)

Ултракъсото разстояние на прожектиране прави проекторите The Premiere новаторски от софтуерна панорама точка и естетични от интериорна.

В естетика с дизайна на дома

Дизайнът на The Premiere е надалеч от общоприетия образ на електронните устройства в домa. Новите модели на Samsung са най-малките спрямо други проектори от висок клас и се отличават със обикновен и изтънчен външен тип, който не съдържа непотребни орнаменти.

Дизайнът на проекторите The Premiere е естетически свършек на всеки дом
(снимка: Samsung)

С минималистичен дизайн и заоблена форма, The Premiere е в естетика с всеки предмет от интериора, без значение дали е подложен на холната маса или долап за книги. А когато не се употребява за гледане на филми или гейминг да вземем за пример, на него могат да бъдат прожектират разнообразни картинни изображения, които да бъдат акцент в помещението.

Изживяване като смарт тв приемник

The Premiere разполага с няколко режима, които обезпечават потребителско преживяване като смарт тв приемник:

Filmmaker Mode . Този режим е първият по рода си в света на проекторите и демонстрира кино лентата по този начин, както биха желали неговите основатели. Изживяването е като в кино – светлината, експозицията и цветовете остават във типа, в който е ги замислил режисьорът на филмовата лента. А отличителната характерност на LSP9T – режимът HDR10 + обезпечава съвършено качество от самото начало посредством усъвършенствани изображения съгласно изходния цвят и бляскавост на фрагмента.

Game Enhancer . За феновете на игрите е основана функционалността Game Enhancer. Тя усъвършенства настройките по този начин, че да напаснат формата на екрана по отношение на спецификите на съответната игра. С интелигентния потребителски интерфейс всеки геймър получава реалистични изображения на екран с величина повече от 100 инча и тон, който обгръща всичко в близост.

ОТТ услуги . Проекторите поддържат разнообразни ОТТ услуги за достъп на потребителите до всякакво наличие. The Premiere стриймва всичко: от YouTube до Netflix, Amazon Prime Video и други

MEMC (Оценка на придвижването и отплата на движението) е технология, която прави динамичните придвижвания, като да вземем за пример в екшън или спортни подиуми, по-плавни посредством прибавяне на фрагменти към източници с ниска скорост. 16-битовата 3D цветна обработка на картината обезпечава по-прецизни и разнородни цветове, преодолявайки рестриктивните мерки на съществуващата цветова палитра.

Tap View . И двата проектора вършат доста елементарно шерването на филми или музика от всеки тип мобилно устройство на екрана, без да са нужни спомагателни приложения или устройства, а единствено с едно допиране на проектора със задната част на телефона. The Premiere автоматизирано записва връзката и стартира да прожектира наличието от смарт телефона.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР