Латвийският гигант Кристапс Порзингис ще продължи кариерата си в тима

...
Латвийският гигант Кристапс Порзингис ще продължи кариерата си в тима
Коментари Харесай

Уизардс привлече Кристапс Порзингис

Латвийският колос Кристапс Порзингис ще продължи кариерата си в отбора на Вашингтон Уизардс, оповестиха медиите в Съединени американски щати. 221-сантиметровият Порзингис отива в столицата в подмяна на гарда Спенсър Динуиди, както и на другия латвиец в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада - Давис Бертанс. 26-годишният Порзингис стартира като титуляр в 34 мача за Далас през този сезон, като има индикатори от 19,2 точки, 7,7 битки, 2 асистенции и 1,7 чадъра приблизително на мач.

Въпреки солидните индикатори на Порзингис, честите му травми, както и огромният договор, който той има, се трансфораха в аргументите управлението на "маврите " да се отърве от него.

Междувременно различен от кандидатите за купата в Западната конференция - Финикс Сънс - съумя да попълни състава си с двама опитни играчи в лицето на Тори Крейг и Аарън Холидей. Крейг идва от Индиана Пейсърс в подмяна на центъра Джейлън Смит, до момента в който Холидей е част от "разчистването " във Вашингтон.

Друг от напускащите столичани е центърът Монтрезл Херъл. Той минава в отбора на Шарлът Хорнетс. Херъл бе част от Вашингтон към половин година, откакто бе пратен в столицата от Лос Анджелис Лейкърс като част от договорката за Ръсел Уестбрук.

Бостън Селтикс също сподели интензивност в последните часове на трансферния прозорец в НБА. "Келтите " взеха гарда на Сан Антонио Спърс Дерик Уайт, като го размениха за Джош Ричардсън. Освен това Бостън изпрати контузените Бол Бол и Пи

Джей Дозиър в Орландо Меджик, с цел да бъдат спестени пари от налози. Президентът на баскетболните интервенции на Бостън Брад Стивънс извърши и още една договорка, като върна в отбора немския център Даниел Тайс, който играе за Хюстън

Рокетс и изпрати при "ракетите " различен немец - гарда Денис Шрьодер дружно с центровете Енес Кантер Фрийдъм и Бруно Фернандо.

Тимът на Лос Анджелис Лейкърс изненадващо не извърши нито една договорка преди затварянето на трансферния прозорец, като управлението на "езерняците " ще насочи напъните си към привличане на качествени свободни сътрудници.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР