Лацио се наложи с минималното 1:0 над гостуващия Монца и

...
Лацио се наложи с минималното 1:0 над гостуващия Монца и
Коментари Харесай

Лацио измести Милан от второто място

Лацио се наложи с минималното 1:0 над гостуващия Монца и към този момент е на второ място в класирането на Серия " А ". Тимът на Маурицио Сари стигна до триумфа с гол на Лука Ромеро в 69-ата минута. За младия аржентинец това беше дебютно попадение в елита на италианския футбол. Благодарение на него Лацио се изравни по точки с първенеца Милан, само че има по-добра голова разлика. " Бианкочелестите " изостават на 8 точки от лидера Наполи.

Сергей Милинкович-Савич се завърна в състава на Лацио, а Чиро Имобиле остана измежду запасите. Сари не можеше да разчита на контузените бранители Матия Дзакани и Патрик. В предни позиции започнаха Педро Родригес, Фелипе Андерсон и Матео Канчелиери. В средата на терена до Милинкович-Савич действаха Матиас Весино и Маркос Антонио.

Монца дойде във Вечния град след домакинска победа над Верона. Българският национал Валентин Антов беше на пейката, а в отбрана старши треньорът Рафаеле Паладино заложи на Армандо Ицо, Джулио Донати и Лука Калдирола. Атаката поведе Андреа Петаня, който имаше поддръжката на Матео Песина и Андреа Колпани.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР