Лацио и Торино завършиха 1:1 в среща помежду им 19-ия

...
Лацио и Торино завършиха 1:1 в среща помежду им 19-ия
Коментари Харесай

Страхотна тупалка спаси Лацио на Олимпико

Лацио и Торино приключиха 1:1 в среща посред им 19-ия кръг на Серия " А ". Андреа Белоти откри резултата от дузпа в добавеното време на първата част, а Сергей Милинкович-Савич изравни със страховит гол в 62-ата минута. Двубоят в Рим предложи ритници и нерви, което донесе червени картони на Адам Марушич от " орлите " и Суалихо Меите от " биковете ".

Левият халф-бек на Торо Лоренцо Де Силвестри нямаше ден и на няколко пъти пропусна да донесе успеха на своите. Първият подобен миг пристигна в 15-ата минута. Тогава Де Силвестри уцели гредата на вратата на домакините. В 25-ата минута се откри късмет пред голмайстора Чиро Имобиле, само че топката не откри мрежата след шут. Така се стигна до 45-ата минута, когато реферът Масимилиано Ирати назначи 11-метров углавен удар за задържане с ръце на Белоти в пеналтерията на Лацио. Нападателят на " биковете " откри резултата с невисок изстрел от бялата точка.

След почивката " орлите " потеглиха да връщат попадението и съумяха. В 62-ата минута Сергей Милинкович-Савич прати неспасяем удар в далечния ъгъл на вратата на Салваторе Сиригу и " взриви " трибуните на " Олимпико ". Срещата не доиграха Марушич и Меите, които бяха изгонени от игра за груби прояви.

СТАТИСТИКА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Серия А 19 кръг, събота 29 декември  Лацио 1:1краен резулат  Торино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР