Латино звездата Рики Мартин е във вихъра на приготовленията за

...
Латино звездата Рики Мартин е във вихъра на приготовленията за
Коментари Харесай

Рики Мартин мечтае за пищна сватба

Латино звездата Рики Мартин е във вихъра на приготовленията за идната му венчавка с Джван Йозеф.

Двамата оповестиха годежа си преди близо седем месеца, които очевидно се изнизаха незабелязано, тъй като денят, в който ще се врекат един на различен напълно наближи.

Ето за какво към този момент интензивно текат приготовленията за сантименталната гала.

"Ще бъде огромно събитие. Искам нещо грандиозно ", показа Рики Мартин пред таблоида Е!News, по време на престоя си в Лас Вегас.

Той добави и къде би желал да се състои сватбената гала. "Със сигурност желая да се омъжа в Пуерто Рико ", сподели той и добави: "Това е моята татковина, там е и фамилията ми. Той (Джван) е от Швеция, а някои от роднините му са в Сирия, тъй че въпреки всичко ще създадем нещо интернационално. Ще забележим какво ще се получи ", изясни звездата.

Макар ентусиазмът на Рики да застане пред олтара и да каже "да " на своя обичан да си проличава от надалеч, носителят на "Грами " признава, че не се е разбързал в планирането на самата женитба, а организацията и приготовленията се оказали доста по-трудни, в сравнение с очаквал.

„ Всички приказват за сватбата, само че никой не приказва за това какъв брой е мъчно да я планираш, тъй че да стане тъкмо по този начин, както си я представяш “, разяснява той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР