Лъсна лицемерието на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС – бюджетът, пенсиите,

...
Лъсна лицемерието на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС – бюджетът, пенсиите,
Коментари Харесай

Нинова: Лъсна лицемерието на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС – парите за хората не ги интересуват

„ Лъсна лицемерието на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи – бюджетът, пенсиите, обществените заплащания въобще не са им приоритет, както през вчерашния ден твърдяха. Банкетът победи бюджета. “ Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Народното събрание и посочи: „ Днес няма съвещание по причина на ръководещите, които честват. Ние сме тук, тъй като желаеме да се одобри бюджетът и хората да не останат без пари. “
Нинова уточни, че Българска социалистическа партия ще взе участие в пленарните съвещания за бюджета. Остава кардиналната позиция за неподкрепа на конституционните промени, изключително в частта за двойното поданство за висши държавни постове и преодоляването на прокуратурата, като парламентарната група на социалистите ще гласоподава „ срещу “.
„ Ние сме независима партия и независима парламентарна група. Изказвания от Костадин Костадинов и от Има Такъв Народ за „ обединена съпротива “ от наше име да не помнят. Ние диалози за обединяване не сме водили. Всеки си показва позицията, от време на време позициите ни съответстват, от време на време се разграничават. Никой няма право да приказва от името на Българска социалистическа партия “, безапелационна бе Корнелия Нинова.
„ Очакваме през днешния ден съдът да спре варварството, което се прави на Паметника на Съветската войска. Убедени сме, че регионалната администрация не разполага с нужните документи “, сподели още водачът на Българска социалистическа партия и удостовери, че социалистите ще търсят отговорност за противозаконното унищожаване на паметника.
Нинова реагира на показани от публицисти фотоси на коледен ваучър на Министерството на труда и обществената политика: „ Изглежда екзотично и скъпо. Изяждат и изпиват коледните надбавки на пенсионерите. “
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР