ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Жена е обвинена в смъртоносна стрелба

...
ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Жена е обвинена в смъртоносна стрелба
Коментари Харесай

Жена подава молба за развод от затвора в Лас Вегас след предполагаема роля в смъртоносно престъпление със съпруга, зет

ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Жена е упрекната в смъртоносна пукотевица със брачна половинка и брат си свекърва желае от съда в Лас Вегас да й даде бракоразвод.

28-годишната Кейли Луис е изправена пред 43 закононарушения, в това число ликвидиране и опит за ликвидиране, произлизащи от стрелбите, популяризирали се от Хендерсън до северна Аризона. ден след Деня на благодарността през 2020 година Тя и нейните съобвиняеми се пледираха за почтени по всички обвинявания.

Луис е омъжена за Шон Макдонъл, на 33 години, който също е упрекнат в присъединяване в закононарушението. Братът на Шон Макдонъл, Кристофър Макдонъл, 31, също е упрекнат. Според документите Кристофър Макдонъл споделил на полицията, че Люис е бил водачът на лудницата.

През ноември 2020 година триото е карало от Тайлър, Тексас, до Лас Вегас с кола чартърен, се споделя в документите. Триото е упрекнато в шофиране към Хендерсън и безразборна пукотевица по хора, убивайки 22-годишния Кевин Мендиола младши на 7-Eleven на Lake Mead Parkway. След това отидоха в Аризона, къд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР