Лара Банева, дъщерята на арестувания в Укрийна и изненадващо освободен

...
Лара Банева, дъщерята на арестувания в Укрийна и изненадващо освободен
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV: Дъщерята на Брендо завърта милионите му - Кокаиновия крал пръска луди пари, за да превърнат Лара в командир на империята му 

Лара Банева, дъщерята на задържания в Укрийна и изненадващо освободен две седмици по-късно Евелин Банев-Брендо, се приготвя да завърти милионите му в най-близко бъдеще.

Наследницата на Кокаиновия край за известно време се бе открила в родината си, само че се е завърнала в Лондон, където я образоват за бизнесмен в един от най-скъпите частни университети край Темза, издават сигурни източници.

Лара е била селектирана измежду ВИП-студентите в учредения през 1984 г " Риджънтс Юнивърсити ". Той е ситуиран в сърцето на превъзходния Риджънтс парк в Лондон, а негови ученици са първата жена пълководец на галактическа совалка, консултанти, мениджъри и финансисти в Световната Търговска Организация, Организация на обединените нации, Американ Експрес и други
свързани новини32198на 09.10.2021
Щерката на се образова по специалността " Бизнес и мениджъмънт " в бакалавърска стратегия, като тази есен е почнала третия учебен срок. Бърза спраква в формалния уебсайт на университета сподели, че годишните такса са много солени. Но за Евелин Банев не са никакъв проблем и той с лека ръка вложил в образованието на детето си, с цел да може един ден да оперира с милионите му.

Колко коства елитното образование на Брендовата наследница, по какъв начин жест на Алекс Сърчаджиева към татко й шокира цяла България, по какъв начин калпави лекари унищожиха здравето на Сашка Васева, къде се снабди с нов апартамент Цветанка Ризова и какъв недостатък тормози Гала - гледайте в този момент:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР