Лансирането на платформата за онлайн запознаства Facebook Dating в Европа

...
Лансирането на платформата за онлайн запознаства Facebook Dating в Европа
Коментари Харесай

Отложиха Facebook Dating в Европа: Засега Зукърбърг няма да знае с кои приятели искате да преспите

Лансирането на платформата за онлайн запознаства Фейсбук Dating в Европа се отсрочи след изказване на Комисията за отбрана на данните в Ирландия, че е била известена за функционалността 10 дни преди плануваното ѝ пускане и не е получила задоволително информация, съобщи „ Би Би Си “.

На 13 февруари екип на регулаторния орган е влезнал в централата на компанията в Дъблин и е иззел документи, предадени непринудено от чиновниците. „ Наистина е значимо да лансираме Фейсбук Dating, тъй че отделяме малко повече време, с цел да сме сигурни, че продуктът е подготвен за европейския пазар “, съобщи представител на Фейсбук.

Как работи?

Всеки Фейсбук консуматор ще може да избере до 9 свои другари, към които е притеглен и " демонстрира интерес ". Ако индивидът, по който си падате, също има Фейсбук Dating профил (т.е. за запознанства), той или тя ще бъде известен чрез нотификация. Името ви ще бъде разкрито, единствено в случай че и вие се намирате в неговия/нейния Secret Crush лист.

При сходство системата ще известява и двете страни. Впоследствие нещата са ясни.

Dating бе пусната в Съединени американски щати през септември и действа като добавка в приложението Фейсбук. Тъй като към този момент има огромни количества данни за потребителите си, компанията разгласи, че взема специфични ограничения за сигурност и дискретност.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР