Лъжа е, че сръбският финансов министър Синиша Мали е купил

...
Лъжа е, че сръбският финансов министър Синиша Мали е купил
Коментари Харесай

"Имам само един апартамент" - сръбският финансов министър отрече сделките с имоти в България

Лъжа е ", че сръбският финансов министър Синиша Мали е купил 24 жилището в България, както бе оповестено като акт от следствията в Досиетата " Пандора ".

Това разгласи самият той, а президентът Александър Вучич се застъпи за него, като изясни, че КРИК, сръбският сътрудник на Международния консорциум на проверяващите публицисти, сигурно не е потвърдил съществуването на такива сметки.

Публикацията на КРИК, купени посредством офшорни компании на Британските Вирджински острови през 2012 и 2013 година

" Бих помолил тези, които се занимават с тази тематика, единствено да престанат да лъжат, защото това, което вършат, няма никакъв смисъл ", съобщи Мали. " Могат да кажат, че имам 240 жилището или 2400 жилището, никаква разлика няма ", изясни някогашният кмет на Белград. " Имам един, който съм заявил по съответния ред, в който 10 години заедно съм с децата през лятото. "

Мали употребява случая още веднъж да нападне сръбската съпротива с думите, че не е нито Драган Джилас (един от опозиционните лидери) с " десетина милиона евро в всякакви офшорни дестинации ", го телевизия N1. Според него опозицията се пробва да стигне до " сметките на Александър Вучич " и въпросът е " за какво не може ", а евентуално повода е, че " той ги няма, защото лъжат за всичко ".

Към " лъжещите " той причисли и публицистите.

Попитан за какво подписът му е на документа, който потвърждава, че владее компанията, Мали съобщи, че към този момент е дал отговор преди няколко години - в случай че има нередности, въпросите би трябвало да се задават към " способените органи ".

По-късно Вучич се обърна към КРИК с думи за предходно решение на сръбския съд по случая, което не откри нищо неправилно в дейностите на Мали:

" Мисля, че нищо не сте потвърдили, защото решението на съда го демонстрира по друг метод от вас. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР