Лъчезарната спринтьорка Карин Околие не само се измъкна на косъм

...
Лъчезарната спринтьорка Карин Околие не само се измъкна на косъм
Коментари Харесай

Карин Околие е първият финалист в Сървайвър

Лъчезарната спринтьорка Карин Околие освен се измъкна на косъм от отпадане, а и стана първият финалист в Сървайвър. Оттук нататък ориста й е в ръцете на журито, което ще гласоподава за спечелилия довечера.

 

За разлика от лекоатлетката, двама мъже, които се гордееха с отличната си физическа подготовка - Денис Христофоров и Иван Георгиев, не съумяха да създадат още една крачка към успеха и отпаднаха малко преди развръзката. След отпадането на двама от мъжете напрежението в рисковото риалити се повиши фрапантно.

 

За оставащите две места във финалната тройка ще се борят софтуерният инженер Ганка Статева, режисьорът Зоран Петровски, офталмологът Борислава Върбанова и студентката Анелия Щерева. В последните си дни измежду екзотичната природа на Филипините те съумяха да смъкват картите, бяха изцяло откровени един с различен, простиха се с доста илюзии и претърпяха катарзис. " Победата е вътре във вас. Никой няма да ви я даде, би трябвало да си я вземете сами. Стигнахте своя лимит, в този момент е значимо да преминете оттатък ", насърчи ги водещият Владимир Карамазов.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР