LOreal демонстрира иновацията на изложение в ПарижУмното огледало на L’Oreal

...
LOreal демонстрира иновацията на изложение в ПарижУмното огледало на L’Oreal
Коментари Харесай

Смарт огледало показва как изглежда лицето с грим

L " Oreal показва нововъведението на ревю в Париж

Умното огледало на L’Oreal дебютира по-рано този месец на Viva Technology 2018 в Париж

Иновативно смарт огледало дава опция на потребителите виртуално да видят по какъв начин ще наподобяват с избран грим и дали ще отива на тоалета им. Прототипът, показан от L’Oreal на ревюто Viva Technology 2018 в Париж, е създаден от ModiFace (наскоро добита от L’Oreal) и стартъпа MemoMi.

Френският козметичен колос сподели също новата технология за допълнена действителност (AR), разработка на ModiFace. Тя разрешава на клиентите да проведат онлайн консултация онлайн с професионален гримьор, който малко по малко ще им покаже по какъв начин да се гримират вярно съгласно чертите на лицето и кожата. Потребителите могат виртуално да тестват персонализираните препоръки за грим, както и да пазарят артикули онлайн.

В Париж L’Oreal показва визията си, че цифровите технологии ще бъдат неизменима част от бъдещото развиване на промишлеността за хубостта, като оферират все по-добро виртуално потребителско прекарване. Така да вземем за пример, виртуална технология на компанията за боядисване на косата се основана на 3D изкуствен интелект и включва виртуален диалог сред фризьорите и потребителите.

Виртуална технология на L’Oreal за боядисване на косата се основана на 3D изкуствен интелект

Управляван с глас „ иконом “ пък предлага персонализирани препоръки за грижа за кожата. Друга иновация е огледало с гласово ръководство, което може да пазари артикули за грим непосредствено от TMall, като се базира на харесвана от потребителя грим визия. Сред новите разработки е и капсулирана душ технология, която оказва помощ на потребителите с сензитивна кожа, като комбинира водата, която тече от душа, с дерматологична грижа за кожата.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР