Л идерът на ВОЛЯ Веселин Марешки излезе с още едно

...
Л идерът на ВОЛЯ Веселин Марешки излезе с още едно
Коментари Харесай

Марешки: Прагът на регистрация по ДДС да стане от 50 на 100 хил. лева

Л идерът на ВОЛЯ Веселин Марешки излезе с още едно прагматично предложение в помощ на дребния и междинен бизнес. „ Ще повишим с два пъти оборота, при който компаниите наложително би трябвало да се записват по Данък добавена стойност.

Cчетоводството по Данък добавена стойност е по-сложно и по-скъпо. Не е заслужено микро предприятия, с оборот от 150 лева дневно, да се обременяват с спомагателни разноски, присъщи за огромните компании. Тази мярка е извънредно нужна, тъй като инфлацията направи по този начин, че продажби от 50 000 лева на година от дълго време не са знак за огромна компания.

Изпълнителната власт дълго остава глуха и сляпа за този проблем, само че не и ние, тъй като познаваме добре проблемите на предприемачите”, съобщи Марешки.

Промяната в прага за регистрация по Данък добавена стойност е заложена в програмата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ, наред с предпочитаните ограничения за безвъзмездни медикаменти за възпитаници до 18г. и пенсионери над 65 година, нарастване на пенсиите с най-малко 200 лв., достъп на всеки българин до обективни цени на горивата, навременна и съответна поддръжка от страната за дребния и междинния бизнес.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза -->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Водещи--> --> Не пропускай - Защо пребихте съседа си? - Защото се оказа, че отглеждал петел у тях. Аз от един месец отивам на психотерапевт, тъй като слушам петли в… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниАни Салич споделя историята на царицата-войн и избавител – тази неделя след централните новиниОт капиталовия фонд показаха, че от всичките си 95 плана все още за последните 15 години, в никакъв случай не се е налагало да продадат нито един от тях и не са напускали план поради печалбиТакива машини ще има в 9 390 секции в страната.Ако желаете да подобрите здравето на белите си дробовеКои са новите улики, които ще трансформират хода на събитията? Гледайте довечера от 22.00 ч.Те са за открити нарушавания след осъществяване на спешни работи и ремонтни дейностиТе са изпращани в продължение на години до фамилен приятелПетима души са арестувани при акции в София, Перник и РазлогЗаразени са 16 консуматори и трима души от персоналаПревенцията и грижата са от изключителна важностСмятало се, че Сиамските котки водят душите на покойниците в отвъдното " Резултатите са показани на здравния министър ", съобщи доктор Пенка ПетроваНоминираните двойки не престават своето присъединяване в риалити форматаКакво изясни Полина Витанова, секретар на 23 РИК, СофияПрокопани са и три напречни галерии, които да свързват двете тръби " Засилените съпътстващи болести са дали картбланш на вируса да покаже своята мощ ", счита шефът на РЗИОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР