Кюстендил. Новият областен управител на Кюстендил проведе срещи с ръководствата

...
Кюстендил. Новият областен управител на Кюстендил проведе срещи с ръководствата
Коментари Харесай

Новият областен управител на Кюстендил проведе срещи с ръководствата на регионалните институции

Кюстендил. Новият регионален шеф на Кюстендил организира срещи с управленията на районните институции. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Кюстендил от Областна администрация – Кюстендил. В поредност от работни срещи новият регионален шеф Катя Димитрова се срещна и беседва с ръководителите на районните институции в Кюстендилска област. В срещите се включиха и нейните заместници Емил Атанасов и инж. Георги Илинов, основният секретар Гергана Михайлова.

Ръководителите на районните структури срещнаха регионалния шеф със своите съществени функционалности и пълномощия. С Димитрова и екипа й те разискаха настоящата активност на своите ведомства, както и проблеми, които стоят за решение на дневен ред. В хода на диалозите бе коментиран и контролът по съблюдаване на противоепидемичните ограничения и процентът на имунизирани чиновници в държавните институции.

“Областна администрация и аз в това число сме открити за оферти за усъвършенстване на работата посред ни ”, уточни Катя Димитрова. Новият регионален шеф изрази убеденост, че работата сред институциите ще продължи в диалогичност, с висок професионализъм и най-много в интерес на жителите на област Кюстендил. „ До момента работим добре с всички, имаме добра съгласуваност - и при бедствия, и при непредвидени обстановки, и при миналите избори през 2021-ва ”, разяснява основният секретар на институцията Гергана Михайлова и благодари на управленията за правилната и дружелюбна работа до момента.
Венцеслав ИЛЧЕВ

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР