Кюстендил. На места пътните настилки в област Кюстендил са мокри,

...
Кюстендил. На места пътните настилки в област Кюстендил са мокри,
Коментари Харесай

На места пътните настилки в област Кюстендил са мокри, вали слаб дъжд

Кюстендил. На места пътните настилки в област Кюстендил са мокри, вали слаб дъжд. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Кюстендил дежурният в Областно пътно ръководство – Кюстендил. Движението по път ІІІ-6222 Смоличано – Пелатиково от км 10 до км 14 е лимитирано в двете направления за моторни транспортни средства над 3.5 тона заради проваляне на част от пътното платно. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Срок до 31 декември 2021 година.

Движението в сектора от границата с Република Северна Македония – Гърляно до Кюстендил и в сектора Цървеняно – граница с област Перник се реализира поетапно в една лента заради осъществяване на предпазен ремонт. Движението в региона е сигнализирано с пътни знаци, а при нужда и от сигналисти. Срокът е до 28 декември. Превантивен ремонт се прави по пътя Кюстендил – София в Конявската планина. Движението по път Цървеняно – граница с област Перник се реализира в една лента на избрани сектори заради осъществяване на предпазен ремонт на пътното платно. Движението е сигнализирано с пътни знаци, а при нужда и от сигналисти. Срокът е до 15 декември.

Частични поправки на асфалтовата настилка се правят по пътя Коняво – Горна Козница. Движението се реализира поетапно в една лента. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Срокът е до 15 декември. Движението по път III-107 Пастра – Рилски манастир от км 27 до км 28 се реализира в двете посоки в една лента заради ремонт на преградна стена. Движението се контролира от светофарна уредба с оптималната позволена скорост до 20 км/ч. Срок до 15 март 2022 година.

Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР