Кюрдското военно командване казва, че американските военни няма да напуснат

...
Кюрдското военно командване казва, че американските военни няма да напуснат
Коментари Харесай

Кюрдското командване намери аргумент американските войски да останат в Сирия

Кюрдското военно командване споделя, че американските военни " няма да изоставен територията на Сирия ",.

Въпросите за възможното евакуиране на американски войски започнаха да се повдигат, в това число в самите Съединени американски щати, на фона на изтеглянето на контингента от Афганистан. А съветският президент Владимир Путин от своя страна уточни, че редица задгранични контингенти са в Сирия нелегално - без нужният мандат от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и без покана от формалните управляващи.
 Сирийските кюрди отразяват офанзиви с дронове Сирийските кюрди отразяват офанзиви с дронове
Силите на сирийските кюрди отблъснали офанзивите с безпилотни летателни апарати в сряда покрай съществена база на ръководената от Съединени американски щати коали...

Така наречените Сирийски демократични сили, които са показани основно от кюрди, показаха повода, заради която американските войски ще останат в Сирия и няма да бъдат изтеглени.

Съединени американски щати ни увериха, че няма да изтеглят своя боен контингент. Те остават в страната, с цел да ни оказват помощ в битката с ИДИЛ.

Кюрдските политически водачи прибавят, че „ наличието на американски войски разрешава построяването на мир в Северна Сирия, възобновяване на жилищната и енергийната инфраструктура “.

В същото време се прибавя, че обстановката с по -нататъшното американско военно наличие в Сирия стана по-ясна през последните няколко седмици. Беше маркирано, че по -рано, изключително при Тръмп, Вашингтон преглежда въпроса за преустановяване на военния престой на сирийска територия.
 Дахер Ламот: Защо западните медии мълчат за ликвидиране на момиче в Сирия? (ВИДЕО) Дахер Ламот: Защо западните медии мълчат за ликвидиране на момиче в Сирия? (ВИДЕО)
" Вероятно не ви визира, освен тъй като е надалеч (всъщност не е чак толкоз надалеч, на към 2000 км е оттук), а тъй като днешният феминизъм...

В момента в Сирия има към 2000 американски бойци. В същото време те се намират на териториите с преобладаващото местопребиваване на кюрдите. Основната активност от страна на американската войска през последните години е действителното нелегално извличане и експорт на сирийски нефт.

На първо място, тези средства се употребяват за въоръжаване и поддържане на кюрдските формирования. Това повдига въпроси да вземем за пример от Анкара, където те приканват Съединени американски щати да се откажат от поддръжката за редица кюрдски групи, които са посочени от Турция като терористични. В тази връзка SDF се притесняваше, че незабавно след изтеглянето на американците турските войски ще нападат териториите, окупирани от сирийските демократични сили и ще ги окупират.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР