Кюфтетата са нещо, което всеки от нас обича. Те са

...
Кюфтетата са нещо, което всеки от нас обича. Те са
Коментари Харесай

Вижте рецептата за най-вкусните кюфтенца! Ето къде се крие тайната

Кюфтетата са нещо, което всеки от нас обича. Те са подобаващи за всевъзможен мотив. Точно затова през днешния ден ви предлагаме да опитате тази забавна рецепта за кюфтенца.

Продуктите, с които би трябвало да се снабдим са: половин кг кайма, 2 глави лук, 300 гр гъби, половин кг бутер тесто, 1 яйце, сол, черен пипер и комбинация от подправки, които можем да вземем от магазина.

Няма условия във връзка с каймата – можем да използваме този тип, който ни е най-вкусен. Първо, посоляваме и подправяме каймата с черен пипер. Разбъркваме и прибавяме останалите подправки. След това почистваме лука и го наситняваме. Същото вършим и с гъбите, а след това ги запържваме с лука в растителна лой, до момента в който се сготвят изцяло. Подправяме ги със сол и пипер.

Омесваме каймата с тях и разбъркваме хубаво. Следващото нещо е да си подготвим тестото като го нарежем на тънки линии. Оставяме го встрани и се заемаме с оформянето на кюфтенцата. Когато приключим, покриваме всяко кюфте с линии тесто, до момента в който го обвием напълно. След това намазваме готовите топки с яйцето и слагаме да се пекат за към 45 минути на към 190-200 градуса.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР