Кварцът Аква Аура е продукт на съвременните високи технологии. Той

...
Кварцът Аква Аура е продукт на съвременните високи технологии. Той
Коментари Харесай

Кварц Аква Аура - влияние и свойства

Кварцът Аква Аура е артикул на актуалните високи технологии. Той е кварц, върху чиято повърхнина се отсрочва най-тънкият пласт злато. Тази процедура се организира в продължение на 12 часа при нараснала температура в специфична вакуумна камера при налягане от две атмосфери. В резултат на това молекулярните златни пари, утаени върху повърхността на кварца, придават на минерала необикновен синкав нюанс.

Кварцът, третиран по този метод, стартира да наподобява на най-хубавите образци за аквамарин. Любопитно е, че цветът на повърхността му се трансформира леко според от ъгълът на рухване на слънчевата светлина върху него. Кварцът Аква Аура се появи относително неотдавна на пазара на камъни, само че бързо се трансформира в същински шлагер измежду магическите и лечебни минерали.

Магически свойства на Кварц Аква Аура

Смята се, че кварцът Аква Аура е " погълнал " магическите свойства на златото. Този минерал оказва помощ на хората да разширят границите на съзнанието си и да покачат осведомеността си за земните каузи. Медиумите го правят оценка като минерал, който е потребен за медитация. Той уголемява каналите за самопознание. Те имат вяра, че кварцът Аква Аура покачва способността за предаване на мисловна сила, предизвиква триумфа в бизнеса и защищава притежателя си от отрицателни осведомителни въздействия. Неслучайно се назовава " пречистващ аурата ".

Кварцът Аква Аура е в положение да сътвори удобни условия за своя притежател за нравствен и удобен живот. Човек, който го носи, се усеща предпазен от всяко зло, прибавя чувство за естетика в душата си и естетика със света към него.

 Кварц Аква Аура

Това е камък на съзерцанието. Собственикът му е в положение да слуша цялата действителност и природата, както това, което се случва в близост, по този начин и вътре в него.

Лечебни свойства на Кварц Аква Аура

Кварцът Аква Аура от скоро се употребява в литотерапията. Въпреки това този изкуствено получен минерал към този момент си е спечелил репутацията на врач. Смята се, че оказва помощ за бързо справяне със болести на гърлото, бори се с последствията от напрежението и задейства тимусната жлеза.

Съзерцанието на този кварц оказва помощ за разпределяне, облекчение на прочувствения стрес. Той гаси изблиците на яд. Смята се, че ускорява резултата на доста други лечебни минерали: аметист, молдавит, серафинит, танзанит, хризопрах, чароит и цитрин.

Влияние върху чакрите на Кварц Аква Аура

Чакра: Вишудха. Гърлената, която управлява дихателните и слуховите органи, както и кожата - активността на тази чакра способства за самоутвърждаване в обществения и професионалния живот, носи възприятие на задоволеност. Използва се за освобождение на отрицателното от прочувственото, физическото, интелектуалното и духовното тела.

Енергия, възприемчива към Ин.

За кои зодии е подобаващ Кварц Аква Аура

Препоръчва се за Овен, Близнаци, Рак, Везни, Козирог, Риби.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР