Квартал „Шести” в Нова Загора беше първият, където се въведоха

...
Квартал „Шести” в Нова Загора беше първият, където се въведоха
Коментари Харесай

Кметът Николай Грозев: Мерките в квартал „Шести” в Нова Загора дават резултат

Квартал „ Шести” в Нова Загора беше първият, където се вкараха контролно-пропускателни пунктове. Днес е ден пети от изключителните ограничения. Те към този момент дават резултат.

Кметът Николай Грозев съобщи за bTV, че даже той не е очаквал да има толкоз добър резултат. Той добави, че в Нова Загора хората излизат по единици, с цел да отидат до питателните магазини и аптеката и се прибират.
Пропускателен режим в Нова Загора: Медиатори изясняват изключителните ограничения с мегафон Причината е, че жителите на квартала са по-слабо образовани и не се осведомят от медиите
" На територията на община Нова Загора има 64 карантинирани, от които 48 са в квартал „ Шести” и беше значимо да създадем по този начин, че в квартала да се почувстват ангажирани с това, което вършим в страната, тъй като не може цялата държавна машина да работи в тази посока, а да има безконтролно отношение”, съобщи кметът.

Най-важното е да се пропагандира на майчин език, вслушват се, последните два-три дни има забележителен резултат от пропагандата, добави той.
Хиляди под обсада: Квартали на Нова Загора, Сливен и Казанлък с пропускателен режим В две от общините ограниченията са безсрочни
Няма извършители сега, сподели още Николай Грозев.

„ Недоволството е туширано, всички схванаха, че нещата са доста съществени въз основата на това, което виждат в Италия, Испания”, добави той.
Заразените с ковид у нас са към този момент 185 По думите на Венцислав Мутафчийски до две-три седмици най-вероятно ще е пикът на болестта в България
Николай Грозев изрази терзанието си от това, че времето се скапва и благодари на гл. комисар Николов за светкавичната реакция - през вчерашния ден е подложен фургон за денонощния пост на органите на Министерство на вътрешните работи.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 185 22 3 3 Света 318967 13977 13684 96006 Заразени* Нови Починали България 185 22 3 Света 318967 13977 13684
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР