Курсът на най-популярната в света криптовалута биткойн се срина с

...
Курсът на най-популярната в света криптовалута биткойн се срина с
Коментари Харесай

Нов огромен срив на биткойна, паника на борсите за криптовалута!

Курсът на най-популярната в света криптовалута биткойн се срина с 18% - до 13030 доларов, сочат тази заран данни от портала портала CoinMarketCup.

Това е голям спад в случай, че в края на предходната седмица биткойна доближи равнища от 20 000 $. В съпоставяне с тези рекордни индикатори настоящите данни сочат поевтиняване с 30%, предават международните организации.

Експертите означават, че на курса на биткойна ще продължат да оказват отрицателно въздействие прогнозите за неразбираемото бъдеще на криптовалутата. Още във вторник да вземем за пример съучредителят на компанията Bitcoin.com Емил Олденбург съобщи, че биткойнът няма вероятности като комерсиална валута, а министърът на финансите на Япония, една от дребното страни, където биткойнът е легалидизар, разгласи, че го счита за обезсърчителен актив.

В идващите дни парично-кредитното ръководство на Сингапур предизвести, че вложенията в криптовалута носят нараснал риск за вложителите, така ато те не са обезпечени с действителни активи и не са позволени публично като парична единица. Фалит разгласи и огромната борса за криптовалута в Сеул.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР