Курсът, който се провежда за първи път у нас, ще

...
Курсът, който се провежда за първи път у нас, ще
Коментари Харесай

Курс за йога инструктори по уникалната системата на Гурудев Шри Шри Рави Шанкар

Курсът, който се организира за първи път у нас, ще е 5 седмици онлайн, от 17 октомври до 19 ноември, с включен превод на български, очакван и специфичен трансформиращ 10-дневен престой в Павел баня, 20-30 ноември.

Уникалното образование за йога инструктори по системата на духовния преподавател от Индия, Гурудев Шри Шри Рави Шанкар - Шри Шри Йога, следва да се организира за първи път у нас, проведено от фондация Изкуството да живееш.

През последните години образованията за инструктори по Шри Шри Йога са се състояли единствено в Полша и Германия, като България е едвам третата страна в Европа, в която хората ще имат тази опция.  Обучението за йога инструктори ще се организира в две елементи: от 17 октомври до 19 ноември онлайн част и 20-30 ноември онлайн в Павел баня.

По един път седмично са планувани директни включвания на водещи специалисти от Индия и Европа на занятия през приложението Zoom. Основен фокус тогава ще са зародили въпроси и полемики, измежду които верният метод за преподаване на разнообразни видове хора, в това число и такива със здравословни проблеми . През главната 5-седмична онлайн част от образованието лекциите са на запис и участниците имат свободен достъп до тях от самото начало. 

 Добави изложение

След онлайн частта, участниците ще се срещнат със своите интернационалните ментори онлайн в Павел баня от 20-ти до 30-ти ноември 2022 година Там те ще имат опция да преживеят дълбоки медитации и йога практики, да се презаредят с сила , да се върнат в своя център и да навлязат в знанието на йога по един нов метод.

Курсът за йога инструктори има за цел задълбочаване в йога практиките , философията на йога и верният метод на преподаване. Включени са практики на асани, дълбоки медитации, мощни пречистващи техники и антична ведическа мъдрост, използвана в актуалния ни живот. Също и процеси, които ще оказват помощ да се навлезе в този бездънен развой на вътрешна промяна.

Обучението за „ Шри Шри Йога “ инструктори, проведено от Изкуството да живееш,  се организира в три страни - Полша, Германия и в този момент за първи път в България. То е отворено за всеки - както за хора, които желаят да се сертифицират като йога инструктори, по този начин и за тези, намерили в йогата своето бягство от ежедневния стрес и напрежение.

След сполучливо положен изпит, участниците имат опция да получат влиятелен, интернационално приет документ, който им дава право освен да преподават йога и да ръководят лично йога студио, само че в следствие и да надграждат квалификацията си. 

Водещи специалисти по Шри Шри Йога - системата на Гурудев Шри Шри Рави Шанкар, са известни йога инструктори от Индия и Европа. Сред тях са Гордана Тихомирович от Хърватия, шеф на европейския клон на школата по „ Шри Шри Йога “, която е с над 18 годишен опит в йога, и Татяна Якоб от Колумбия - част от управителния съвет на Шри Шри Школата по йога. От българска страна ще им партнира Сана  Алсбей-Драгова - един от основните йога обучители в Изкуството да живееш България, както и други български йога инструктори.

Любопитна детайлност е, че всеки искащ да се запише на курса, може авансово да се срещне с бъдещите ментори и да зададете своите въпроси, с цел да знае какво да чака, каква ще бъде самата материя на образованието и самичък да реши на какво равнище е и какво желае да реализира участвайки в курса за инструктори.

Повече информация тук : www.srisriyoga.bg
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР