Курортът Слънчев бряг придоби евтина слава, благодарение и на алкохолните

...
Курортът Слънчев бряг придоби евтина слава, благодарение и на алкохолните
Коментари Харесай

Задава ли се краят на алкохолния туризъм в Слънчев бряг?

Курортът „ Слънчев бряг ” закупи евтина популярност, посредством и на алкохолните туристически турове, които се организират там. В края на сегашния туристически сезон тази процедура към момента се практикува, само че в надалеч по-лицеприятна форма, видя екип на NOVA.

Мистериозен газ подлуди туристи в Слънчев бряг (СНИМКИ)

Групите задгранични туристи към този момент обикалят заведенията съвсем под строй. Използват туровете не толкоз, с цел да се напият, колкото с цел да се забавляват и да се срещат с нови хора. Организаторите наблюдават развеселените участници да не притеглят ненужно внимание и да не изостават от групата.

Слънчев бряг най-евтин за отмора в Европа

" Въобще не е шумно за нас. В съпоставяне с Румъния, тук е съвършено ", споделят чужденци с малко дете. На друго мнение са българските летуващи - майка изяснява, че е в курорта единствено за разходка, защото не е подобаващ за деца.

Ангелкова за баркроловете: Не можем да забраним на хората да посещават питейни заведения групово

В края на сезона питейните заведения желаят да задържат клиентите си. " Посрещаме ги с уелкъм дринк, стартират да си поръчват и става купонът. Не мисля, че това пречи на който и да е екскурзиант ", разяснява барман.

Симеонов: Шефове на нощни заведения карат коли за по 350 000 лева, а не влагат в шумоизолация

Вицепремиерът Валери Симеонов се закани, че това е последното лято на бар кроловете. Сред представителите на туристическия отрасъл има напрежение и неизясненост какво ще бъде бъдещето на идващия сезон.
  По тематиката Почерпена шотландка спретна зрелищна каскада в Слънчев бряг (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР