Куриозен случай от столицата – жена купува от квартален магазин

...
Куриозен случай от столицата – жена купува от квартален магазин
Коментари Харесай

Жена си купи вафла с камъчета от квартален магазин в София

Куриозен случай от столицата – жена купува от квартален магазин локумена вафла, само че при отхапването ѝ открива, че с изключение на локум във вафлата има и камъни. Какво е положението на дамата и каква е повода да бъде позволена сходна неточност от компанията производител?



Уви, след няколко хапки усетих, че нещо стартира да хрущи. Погледнах и видях камъчета, които наподобяват на трошляк. Това много ме тормози и незабавно се върнах до магазина. Запазих вафлата и се свързаха с Комисията за отбрана на потребителите, писах и на компанията дистрибутор, чиято име е изписано на всички места по опаковката. На идващия ден те се свързаха с мен и потвърдиха, че ще се свържат с компанията, направила вафлата. Предоставих им партидния номер и чакам някаква реакция, описа пред BTV Михаела Спиридонова. Вафлата беше запечатана и в период на валидност. Има липса на надзор, уточни още тя.

От магазина реагираха незабавно, взеха и фотосите, които бях направила. Казаха, че когато пристигна и индивидът, който им докарва тези вафли, ще му дадат информацията. Все още нямам отговор от Агенцията по сигурност на храните. Голяма късметлийка съм, че не съумях да се нараня, тъй като не отхапах мощно, показа още дамата.

От БАБХ са поели сигнала и ще извършат инспекция на компанията производител, с цел да стане ясно по какъв начин са попаднали дребни камъчета в локумена вафла. bTV ще наблюдава техните резултати.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР