Купуването на бойни машини Страйкър“ за Сухопътните войски е стъпка

...
Купуването на бойни машини Страйкър“ за Сухопътните войски е стъпка
Коментари Харесай

Полк. Диман Георгиев: Закупуването на Страйкър е стъпка в правилната посока

Купуването на бойни машини „ Страйкър “ за Сухопътните войски е стъпка в вярната посока, съобщи пред БНРполк. о.з.Диман Георгиев.
Той разяснява тематиката в подтекста на импортирания втори избор на недовериие против държавното управление на Николай Денков.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков, разгласи, че дебатите по вота на съмнение ще се проведат на 15 ноември. Точната дата за гласуването ще бъде избрана според от завършека на разискванията в Народното събрание.Вотът беше иницииран от парламентарни групи като " Българска социалистическа партия за България ", " Възраждане " и Има Такъв Народ, които мотивираха вота си с неспособността на държавното управление да подсигурява националната сигурност и защитата на страната.

Полк. о.з.Диман Георгиевпосочи, че България е демократична страна и всеки има право да желае избор на съмнение в сходство с Конституцията. По отношение на претекстовете зад вота, полк. Георгиев акцентира, че значимият въпрос е " до каква степен той е ориентиран към държавното управление и до каква степен държавното управление има виновност за положението на защитата ".

По думите му, националната сигурност и защитата на страната се подсигуряват посредством съдействие със съдружниците:

“Правителството може да подсигурява националната сигурност и защитата, само че наложително във взаимоотношение с нашите съдружници. Не би трябвало да забравяме, че сме член на НАТО и Европейски Съюз. “

Той уточни, че част от вота на съмнение е обвързван с идните покупки на въоръжение и техника, като по-конкретно бойните машини " Страйкър ".

Полк. Георгиев изрази религия, четози ход е стъпка в вярната посокакъм съвместимостта сред българската войска и армии на съдружниците.

Относно разноските за покупката, той акцентира значимостта на гледането на цялостния пакет, в това число разнообразни спомагателни детайли. Полк. Георгиев също по този начин разяснява, чезаплатите в армията не са главният фактор, който въздейства на решението на младежите да се причислят към военната работа.

От диалог с военнослужещи, които са взели участие в задачи в Ирак, полк. Георгиев съди, че тяхната основназагриженост е обвързвана с незадоволителното самопризнание на техните старания.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР