Купуването и продаването на гласове е престъпление. Купуването и продаване

...
Купуването и продаването на гласове е престъпление. Купуването и продаване
Коментари Харесай

Отцепникът от ИТН Георги Георгиев е минал детектор на лъжата дали е купен

Купуването и продаването на гласове е закононарушение. Купуването и пласиране на народни представители е още по-голямо закононарушение. Обявяването, че има купени народни представители обаче е тъкмо такова закононарушение, каквото е пазаруване на народни представители. Това съобщи самостоятелният народен представител Георги Георгиев в изказване на отделилите се от Има Такъв Народ депутати. Той разгласи, че ще има резултат от полиграфско проучване - детектор на лъжата на няколко въпроса, разгласи Георгиев.

" Предложих на един ваш сътрудник да ми даде дата и час за детектор на лъжата - резултатите ще бъдат изпратени на всички вас ", обърна се Георгиев.

Въпросите са: " Ти получи ли пари от някого да напуснеш Има Такъв Народ "? - не. " Кирил Петков предложи ли ти да станеш министър от " Продължаваме промяната " - не, заключи Георгиев и прикани основният прокурор Иван Гешев да събере съответни доказателства от всички, които са обвинили самостоятелните депутати, че са подкупени, и да бъдат приведени под наказателна отговорност.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР