Купища боклук превземат голяма част от улица в квартал Остромила,

...
Купища боклук превземат голяма част от улица в квартал Остромила,
Коментари Харесай

Боклуци блокират улица в Остромила, смрад трови пловдивчани от година

Купища отпадък завладяват огромна част от улица в квартал Остромила, а воня трови живота на жителите в региона. За това алармираха пловдивчани до медията ни.

От една година те са подложени на ежедневен гнет от комшия, който мъкне чанти и кашони с ненужни движимости.

Атанас Б. живее в къща с брат си на улица „ Остромила” 7А. Той се е пренесъл у роднината му преди 1 година и оттогава стартират съседските несгоди. Освен остаряла, излязла от приложимост кола, пред къщата могат да се открият всевъзможни движимости – от хартия, кашони и касетки, до кабели, гуми и пластмасарии. Пред дома на Атанас е позиционирано и раждиво ремарке, което съвсем не се вижда от боклуците.

Пловдивчани описаха, че ненужните движимости малко по-малко завладяват улицата и коли едвам минават.

„ Няма да разясня за миризмите. Всеки ден съседът Атанас върви в близкия хипер маркет. От там му дават плодове и зеленчуци, които другояче ще би трябвало да изхвърлят. Той обаче ги натрупа пред къщата и те още повече изгниват. Представете си по какъв начин мирише. Нито една движимост Атанас не внася в къщата, защото брат му не дава. Съседи описват, че Наско е живял до скоро в Житница, само че домът му е претъпкан с ненужни движимости и се е принудил да се прибере в града. Налагани са му санкции за това”, описаха хората от квартала.

По думите им Атанас не е с ментално заболяване, отзивчив и учтив. Именно поради това не са влизали в борба със него.

„ Говорили сме, молили сме го, само че той все дава обещание да ги почисти и все не го прави. Преди време от Оперативна програма „ Чистота” бяха сезирани за казусът и боклуците бяха отстранени. Сега нещата се повтарят. Не знаем към кой да се обърнем, тъй като при сходни проблеми даже съда не може да помогне на хората”, добавя комшия на Атанас. Той визираше случая с жилището на ужасите в Кючука, където пловдивчани с години водят борба с две съседки.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР