Куп звезди се очаква да посетят Националния стадион в неделя,

...
Куп звезди се очаква да посетят Националния стадион в неделя,
Коментари Харесай

Въргала срещу Дони, Мария Илиева срещу Глория на „Левски“ – ЦСКА и още…

Куп звезди се чака да посетят Националния стадион в неделя, когато е финалът за кКупата сред " Левски " и ЦСКА. Очаква се един против различен гърло да дерат Влади Въргала и Дони, както и други звезди.



Има и такива, които, макар че желаят, няма да могат да гледат мача. Ангажименти към " Евровизия " ще попречат на Здравко от " Ритон " да гледа финала за Купата на България сред обичания му ЦСКА-София и " Левски ".

Музикантът е един от най-популярните почитатели на " алените " и съвсем не пропуща мач на отбора от Борисовата градина. Ала на най-важния за този сезон той ще бъде ангажиран и няма да бъде на стадиона.

 Здравко има работен ангажимент по време на дуела

Здравко има работен ангажимент по време на дуела

" Жури съм в " Евровизия " и иска ми се наложи да пропусна мача. Ще виждам запис на дуела единствено в случай че ЦСКА завоюва. Отборът не играе добре в последните мачове. Но финалът си е край. Шансовете са 50/50 ", сподели ритонецът.

Друг известен " армеец " Тончо Токмакчиев също няма да бъде на стадион " Васил Левски ", с цел да поддържа обичания си отбор. Актьорът ще бъде в чужбина в неделя, когато е финалът.

" Няма да бъда в България за срещата - изясни пред " България Днес " Токмакчиев. - Сигурно ще го проследявам в действително време. Вече не живеем в тези хубави времена, а в един съвременни. Има интернет и нищо не може да се пропусне. Смятам, че обичаният ми ЦСКА ще ме зарадва с победа. Не бих се наел да дам прецизен резултат ", добави известният " червен " почитател Токмакчиев.

 Тончо Токмакчиев няма да гледа срещата

Тончо Токмакчиев няма да гледа срещата

Певецът Дони също ще стиска палци на обичания си ЦСКА-София. Музикантът е буен ентусиаст на " армейците ". В тима на известните, които поддържат " армейците ", са още артистът Явор Бахаров, Иван Гарелов, певицата Мария Илиева , шахматистът Веселин Топалов и други родни звезди.

Един от най-емблематичните почитатели на " Левски " Влади Въргала се надява да бъде на стадиона, с цел да гледа безконечното дерби. Актьорът, който на няколко пъти се пробва да избави обичания си отбор с най-различни акции, към момента не е получил билета си. Както е известно, скъпите хартийки за секторите на " сините " свършиха за по-малко от 10 минути.

 Въргала се надява

Въргала се надява " Левски " най-сетне да счупи прокобата и да вземе трофей

" На 99,9% ще отида на стадиона. Идеята e да съм там. До момента не ми е билетът в джоба, още не съм го взел, само че го имам ", разкри пред вестника Въргала. На стадиона той ще бъде в компанията на правилни приятели, измежду които други артисти, музиканти и хора от шоубизнеса. Въргала разкри, че постоянно когато " Левски " и ЦСКА се изправят един против различен, той стопира да мисли за друго. Случвало му се е да е на сцената и да пита публиката по какъв начин се развива дуелът.

" Това ще е исторически мач - счита артистът . - На " синя " България й следва най-тежката част от всички тествания - за играчите, за управлението и за почитателите. Отговорността е голяма. Минахме през всички кръгове на пъкъла. Стигнахме до един напредък. Ред е да ни се случи към този момент хубаво. Момчетата на терена е редно да защитят тези упования. Страх ме е играчите да не прегреят на терена. За мен към този момент " Левски " е първенец. Постигнахме всичко - неповторима поддръжка и честност към отбора. На ЦСКА не им би трябвало тази купа. На съперника им е малко по-лесно. По-спокойни са. Няма огромни упованията към тях. Най-много да ги санкции чорбаджията. А нашите момчета ще ги заболи същински, в случай че изгубят ", добави Въргала.

Палци в неделя за " сините " ще стискат и сътрудниците на Въргала - Бойко Кръстанов и Кирил Ефремов. Двамата артисти, които играха в " Под прикритие ", постоянно са засичани на " Герена " и има късмет да са взели пропуски и за Националния стадион.

Фен на " Левски " е и легендата в театъра Георги Мамалев. Певиците Глория и Дебора също настояват, че са от " синя " България. Музикантът Дичо също не крие своите пристрастия и нееднократно е споделял, че е почитател на отбора от " Герена ".

Жанета Осипова също няма да пропусне зрелището сред безконечните противници. Плеймейтката не е разпален състезателен почитател, но по думите й няма по какъв начин да изпусне подобен мач.

 Жанета Осипова

Жанета Осипова

" Няма да притискам палци за никого. Ще го виждам с най-близките ми хора. Те са почитатели на " Левски ", признава Жанета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР