Куп филмови звезди решиха да блеснат на последната гала вечер

...
Куп филмови звезди решиха да блеснат на последната гала вечер
Коментари Харесай

Салма Хайек едва събра пищния си бюст в официална рокля

Куп кино звезди взеха решение да блеснат на последната церемония вечер от филмовия фестивал в Кан и несъмнено някои се оправиха с тази не изключително лека задача.

54-годишната Салма Хайек провокира истински възторг. Красавицата се появи пред почитателите си в извънредно тясна рокля, която едвам удържаше обилните ѝ форми вътре. Бюстът на звездата преливаше от деколтето на тоалета ѝ.
 Салма Хайек едвам събра обилния си бюст в публична рокля (СНИМКИ)

Видът на Салма бе допълнен от леки къдрици и златист аксесоар в косата, който контрастираше красиво на тъмната ѝ коса.

За представянето си Хайек бе заложила на лек грим в естествена гама, а спомагателен искра на визията ѝ придаваше алено червило.

Актрисата дойде на събитието със брачна половинка си Франсоа-Анри Пино. Двойката изглеждаше щастлива, до момента в който позираше пред фотографите на аления килим. Връзката на двамата датира още от 2009 година и оттогава са просто неразделни, като на всяко огромно събитие са дружно и щастливи, написа jenata.blitz.bg.
 Салма Хайек едвам събра обилния си бюст в публична рокля (СНИМКИ)

Салма постоянно е било притежателка на много огромни естествени форми, само че бюстът ѝ в последно време пораства скокообразно и пластичната хирургия няма нищо общо с това. Тя се оплака, че поради напредването на възрастта и влизането в менопаузата, хормоните ѝ са се разбъркали напълно, което кара гърдите ѝ още веднъж да порастват.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР