Кунчева, Младжов и Карина - отличници на 2022Ако мога да

...
Кунчева, Младжов и Карина - отличници на 2022Ако мога да
Коментари Харесай

Евгени Минчев: Гери-Никол кънти с розово юларче, Киркоров блести като кремълска башня

Кунчева, Младжов и Карина - отличници на 2022

Ако мога да похваля в последните дни на 2022 година едно телевизионно лице, то това ще бъде Ивелина Кунчева. Топ кореспондент на Нова нюз, ерудирана естетически и всемирски, тя сервира репортажите си облечена на международно равнище. Ето, през днешния ден, Кунчева театралничи с прелестна розова рокля, излязла като че ли отдолу под пръчката на магьосница. Щедрата панделка е получила своя фундамент и грее под добре завършените коси на водещата. Ивелина умее да театралничи чудесно, за което свидетелстват срещите и със международни звезди през годините. Комплименти за предприемача и филантроп на изкуството Ники Младжов, който въпреки в диапазона на черно- бялото, сполучливо задържа шампионата по усет измежду кавалерите. Неговата другарка Карина /вляво/, е повече от стилна в този цвят и кройка.

Азис като духовник до Карлеуша

Какъв дисциплиниран и спокоен седи Азис до Карлеуша а тя цялата в златно, като ехтене на костинбродския артист от началото на кариерата му. Тук в действителност може да се каже, че някой коства тежестта си в злато. Но стилното тегло тук е много по-голямо, тъй като най-малко на мен ми дава сигнали за естетическа уязвимост. Ако беше миманс от Междузвездни войни, щях да оправдая цялата ламариненост на облеченото. Но тук има поръчка за звездност, която непосредствено отива в канала на множеството ми упования. Този златен бермудски триъгълник, е като брониран против отстрел или настъпление. Нагоре още веднъж наподобява с защитна цел, гърдите са солидно защитени. Ще се изненадам, че го споделям, само че тук Азис седи неудобно, свито, неразбиращо, като първокласник в женска баня или духовник който наднича в такава. Да е в черно седи очарователно, дори ми липсват тогавашните му забрадки, русотии и пищималчета.

Киркоров свети като кремълска башня

Освен в случай че не играе ролята на прадядото на Корона вирус, Филип Киркоров няма доста учредения за тази царственост. Е да, в случай че не се усеща крал Лир, само че това е друга покруса. Погледът ми не може да се оправи с толкоз доста позлата а съм бил доста пъти във Ватикана. Какво въпреки всичко кара звезда с толкоз други качества, да желае да бъде като елха пред Кремъл... Златната претрупаност звучи по този начин, като че ли желае да потули някаква горест или неудоволетвореност. Тя се стича от раменете и прави Киркоров да наподобява като някоя църковна башня. Ако даже горната част, като по-изпипана и величествена ми подхожда, то в панталона седи нещо мудно, свлечено, провинциално. Материята имам поради.

Гери-Никол кънти с розово юларче

От видяното си върша умозаключение, че Гери Никол или е готова за детска градина или тоалетчето и е незавършено. Тази скалъпена непорочност, произхождаща от розовото и панделката, може да бъде подвеждаща, тъй като с дребни изключения, като венче с изкуствени цветя, това можеше да е напряко Чичолина. Гери Никол несъмнено е имала най- учтиви планове към своята аудитория, само че даже не желая да си представям спестеното продължение в останалата част на тялото. Ако е подходила скучно, това би могло да бъде розов чеп, смесен с бели маратонки. Какво ще придвижва или къде ще бърка в последна сметка с тези ръкавици. Те са единствено един колорит по-светли от сутиена, само че ми основават такова цветово главоболие, че протягам ръка към аптечката. Гаджето дълго следи украшението към врата на Гери и оповестява, че на сходно нещо в Лондон казвали... юларче.

Кацарова облечена в „ скаличка “? Голям кеф

Шоколад и мляко или сепариран млечен шоколад- това мъчи мислите ми по отношение на Силвия Кацарова. Основната дреха е в бяло, млечно и някак девствено. То усъвършенства тургура на известната дама а кафявото стяга цветовата субстанция и припомня на витрина от сладкарница Захарно петле... Че Силвия е един сладкиш е повече от правилно, само че бива ли толкоз сметана да се изсипе в очите на нищо подозиращият фен. Шоколадовите отенъци в блузата подтикват да и бъде подарена сребърна лъжичка и да и се даде период да „ изяде “ всичко по себе си. Блузата ми припомня на „ скаличка “, в която „ огромният транспортен съд “ на Кацарова се е сблъскал като един цветови Титаник.

Новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР