Кумецът на Киро Петков – Даниел Лорер, отново се хвърли

...
Кумецът на Киро Петков – Даниел Лорер, отново се хвърли
Коментари Харесай

Кумецът на Кирил Петков рухна: Какъв дявол се всели в БСП само за една нощ!?

Кумецът на Киро Петков – Даниел Лорер, още веднъж се хвърли на амбразурата.

Във връзка с информацията, че Кирил Петков персонално е предложил на Йордан Цонев да подкрепи избора на ръководител на Народното събрание в името на това Движение за права и свободи да отдръпна поддръжката си за законопроекта за измененията в Изборния Кодекс, Лорер посочи, че Петков не е имал никакви лични покупко-продажби с Цонев или „ с който и да било различен за някакви услуги и поддържа “.

„ С Българска социалистическа партия в действителност успяхме да намерим общ език, и то във формат, в който от едната страна бяха „ Демократична България “, от другата страна Българска социалистическа партия – нещо, което никой преди кабинета „ Петков “ не е успявал да реализира. Това беше сериозна крачка за българската народна власт “, уточни още Даниел Лорер.

„ За никой от нас не стана ясно какъв демон се е вселил в Българска социалистическа партия, с цел да ги принуди да върнат на масата нещо толкоз ретроградно като цялостното завръщане към хартиената бюлетина, и то с такава неотложност. Защо това трябваше да се случи за една нощ? Това трябваше да се разиска дълготрайно в Народното събрание, с цел да стане ясно има ли мотив за паника “, разяснява още той и подсети: „ Всички знаем схемите за фалшификации, които са ясни от години – на последните локални избори имаше половин милион подправени невалидни бюлетини “.

Според него президентът Радев желае българският парламент да работи оптимално дълго даже и да няма постоянно държавно управление с вярата, че ще може да свърши повече работа и да гласоподава някои от нужните промени към Плана за възобновяване и резистентност.

„ Сега идва въпросът, в случай че президентът ще продължи да разтегля този развой във времето, не е ли време въпреки всичко служебният кабинет най-малко да входира един бюджет, с цел да може страната да посрещне 2023 година с едни в действителност добре разчетени разноски? “, попита Лорер.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР