Културологът Пламена Заячка оглави младежката организация на АБВ. Това стана

...
Културологът Пламена Заячка оглави младежката организация на АБВ. Това стана
Коментари Харесай

Пламена Заячка оглави младежката организация на АБВ

Културологът Пламена Заячка оглави младежката организация на АБВ. Това стана по време на II-рата Национална младежка отчетно-изборна конференция на АБВ-Младежи, оповестиха от пресцентъра на партията. На Форума участваха 69 делегати, голям брой членове и симпатизанти на партията.

Поздравителен адрес към конференцията изпрати ръководителят на интернационалния отдел на "Млада армия Единна Русия " Даря Шарова. „ Важно е да отбележим, че през 2016 година "Единна Русия " и АБВ подписаха меморандум за съдействие и развиване на взаимоотношенията на всички равнища, в това число и на равнище юношески организации. За да можем да укрепим взаимоотношението сред нас и да продължим разговор в дух на неприкритост и компромис, е нужно да работим съвместно”, показва тя.

Приветствие към конференцията насочи и представителят на Общоруската социална организация “Двуглав орел” Мария Колесникова. „ Особено ни е прелестно, че Вашата младежка организация уважава традициите на многовековната руско-българска дружба, отдава респект на съветските воини, починали при Освобождението на България от османско робство, стреми се да укрепва контактите с патриотично настроени съветски младежи.

В името на нашата обща памет, многовековна дружба сред нашите нации, отношение на почитание към името на съветските императори Александър II, Александър III, Николай II организация “Двуглав орел” от своя страна се бори за подсилване на юношески патриотични връзки на база обективно схващане за историята на Русия и България “, съобщи тя пред участниците във форума.

От името младежкия парламент към Руската Дума одобрение сервира и Ингрид Невенчанная. „ Съществуват един необикновен тип връзки сред народите и страните, които се съхраняват и предават през вековете. Събитията могат да бъдат най-различни. Това, което е значимо обаче, е те да не се въздействат от политическата обстановка. Има неща доста по-извисени, които не могат да бъдат променяни - това е кръвната връзка. Отношенията сред България и Русия от време на време са били противоречиви, постоянно попадащи под въздействието на външни сили, само че кръвната връзка сред нашите приятелски нации е жива и безконечна. Тази връзка бе образувана след борби един до друг в името на общата цел, Освобождението на България от османско робство “, сподели тя.

Утре новоизбраният юношески водач на АБВ Пламена Заячка ще показа управление на АБВ-Младежи и неговите цели. В конференцията ще вземат участие и задграничните посетители на Форума.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР