Култура и земеделие – това са темите, по които влизащият

...
Култура и земеделие – това са темите, по които влизащият
Коментари Харесай

Слабаков посочи културата и земеделието за свои приоритети, не направи разлика между закон и стратегия

Култура и земеделие – това са тематиките, по които влизащият в Европейския парламент режисьор Андрей Слабаков ще работи, по личните му думи.
Слабаков уточни като собствен приоритет дотациите в земеделието, като акцентира на пчеларския бранш. Годишно един български пчелар взема по 4 лв. дотация, френските са 40-50 евро, в случай че не се неистина, сподели той. А по отношение на културата Слабаков уточни, че има за правене доста неща и може да вземем за пример България като идея да отбрани общото културно-историческо завещание на европейските страни. И акцентира пред Нова телевизия, че ще търси специалисти, които да му оказват помощ.
На въпрос дали вотът за него е бил протестен, режисьорът зае позиция, че не е по този начин и хората му имат вяра.
Аз съм извънредно виновен и необикновено проведен човек – по този начин Слабаков разяснява по кое време за него е станало съществено предизвикването да стане евродепутат, като посочи, че през цялото време се е целел в място в Европейския парламент.
" Идеята, че някой безусловно би трябвало да си облече костюмче, като отива в Екологичен потенциал, е израз на слугинска душeвност ", съобщи Слабаков. " Аз съм задоволително просветен и мисля, че ще се оправя с такива неща ", добави той по отношение на подготовката си за бюрократичните механизми на работа в Европейския парламент. Същевременно Слабаков уточни за закон препоръчаната от Красимир Каракачанов тактика за ромска интеграция и сподели, че това ще работи в интерес на ромите. " Много хора желаят ромите да са тъпи, елементарни и елементарно да ги управляваме по избори ", е мнението на Слабаков.
" Италиански приказвам съвършено, със Салвини евентуално ще си стиснем ръцете ", приключи Слабаков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР