Култовият Емил Велев - Кокала, даде специално интервю пред колегите

...
Култовият Емил Велев - Кокала, даде специално интервю пред колегите
Коментари Харесай

Няма лабаво! Кокала захапа новия треньор на Левски

Култовият Емил Велев - Кокала, даде особено изявление пред сътрудниците от вестник “Тема Спорт ”. В него треньорът, който изведе тимът на Левски до последната му купа през към този момент далечната 2009 година, даде мнението си за новия ментор на “сините ” - Николай Костов. Според Велев старши треньорът идва с много повече насъбран опит по отношение на първия си престой на “Герена ” през сезон 2011/2012, когато се задържа за едвам 11 мача.

“Ники Костов води няколко тима в чужбина. Мисля, че има задоволително опит да води тим като Левски, само че ще забележим какво ще покаже бъдещето. На „ Герена “ се работи напрегнат, с каквото той последния път не можа да се оправи ”, сподели Велев.

Кокала обаче не изневери и на нормалния си жанр, като “захапа ” Николай Костов и разгласи, че негово първо обвързване ще бъде да разгласи купата като цел пред 26-кратните първенци. В противоположен случай Велев счита, че наставникът към момента няма да бъде задоволително квалифициран да води още веднъж славния отбор от “Георги Аспарухов ”. Същото по този начин Емил Велев разяснява и абсурда, който породи сред него и Костов по време на 1/4-финалите от Купата на България, когато “Кокала ” водеше Локомотив (Пловдив) и в профил Левски.

“Да, по-късно разговаряхме с него и си изяснихме нещата. Не му беше прелестно да отпадне от Локомотив Пловдив за купата и може би поради това бе споделил тези неща. Няма значение, всичко е в предишното. Надявам се в този момент да покаже по-добри неща и естествено задачата пред Левски би трябвало да е спечелването на шампионската купа. Ако това не го спомене, значи, че не е дорасъл да води подобен тим. Четох, че ще му бъдат сложени цели, което е обикновено. Но задачата е една – гонене на златните медали ”, сподели още Велев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР