Кулинарният туризъм всяка година се надгражда и гостите ходят предимно

...
Кулинарният туризъм всяка година се надгражда и гостите ходят предимно
Коментари Харесай

Собственичка на хотел в Несебър: Няма как да не се случи това

" Кулинарният туризъм всяка година се надгражда и гостите вървят най-вече в остарелия град на Несебър, с цел да опитат от прясната риба ", сподели Радостина Симеонова, откакто водещият от bTV Симеон Иванов посочи, че доста туристи идват в Несебър единствено, с цел да посетят някое заведение и да опитат от някое ядене. 

Дамата, която е шеф на хотел, издигнат на първа линия до плажа, показа, че българският екскурзиант е на респект и се радва, че по-голямата част от гостите са наши сънародници. 

" Имаме чисто море, тънък плисък. Може да се разноските в града без да се постанова да ползвате автомобил, а това е доста комфортно за фамилиите. Има паркове, детски площадки “, прибавя тя. 

" Черноморската риба е доста по-вкусна от средиземноморската “, разяснява Симеонова. 

" Цените на услугите са повишени с 20-30 %. Няма по какъв начин да не се случи това, тъй като всичко е поскъпнало. Както се подвигат разноските за заплати, за сила и за всичко, по този начин и ние сме повишили цените на нощувките “, добави тя. 

" Една стая с панорама към морето за двама възрастни и дете сега е към 200-230 лв.. В цената е включена и закуската “, съобщи шефката на хотела. 

" Имаме англичани, чехи, румънци, най-вече тук са българските туристи, тъй като от години наред имаме едни и същи клиенти, които ни посещават. Полагаме старания, с цел да са удовлетворени туристите “, сподели още тя. 

Турист с малко момиченце в ръце пък показа, че е ходил на доста места по Европа – в Италия, във Франция, в Гърция, само че най-евтино и прелестно е на българското Черноморие, а майката на друго дете сподели, че Несебър е най-хубавия град с най-чистата плажна линия. 

" Водата е чиста с помощта на пречиствателните станции. Затова предлагам на българите да предпочетат българското Черноморие “, сподели белобрад мъж. 

" Аз съм почитател на гръцкото Черноморие и за първи път пристигам тук, само че към този момент ще летувам тук. Заслужава се. Храната е вкусна, времето е прелестно и изискванията са положителни “, сподели пък млада жена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР