Кулинарни идеи как да посрещнем предстоящите празници в пролетния брой

...
Кулинарни идеи как да посрещнем предстоящите празници в пролетния брой
Коментари Харесай

Когато храната е празник, а празникът е Великден

Кулинарни хрумвания по какъв начин да посрещнем идните празници в пролетния брой на списание BILLA Кулинариум.

Пак е пролет и още веднъж е време за празник. Дните стават по-дълги, улиците по-шарени, а трапезите по-вкусни. И щандовете преливат от прохлада, подготвена да направи живота ни по-апетитен.

Освен всичко останало, пролетта е и Великден. Той наближава със смирението, с цел да избухне в насладата от възкресението с шумни тостове и отрупани маси.

 Великденска Трапеза

Великденският обяд постоянно е невероятен, обгърнат в чудото, в смеховете на приятелите, в историите на фамилията, напомнящ предишното и самичък създаващ мемоари. Някои за цялостен живот. Затова отговорността към него е огромна и от време на време му е нужна помощ.

 Billa Кулинариум

А каква по-голяма помощ от няколко забавни и вкусни хрумвания за великденски обяд!

Не е нужно да ги търсим из прашните книги, те са постоянно на разположение в списание BILLA Кулинариум. Има го във всеки магазин на BILLA и коства 0.99 лева при покупка с BILLA Card. Освен с нови предписания за Великденския обяд, то радва и с талони за отстъпка - за най-различни артикули. Великденската ви трапезата сигурно ще се запомни с аромата на печеното нежно агнешко, само че за какво не и с мириса на пълнени рулца или с лекия усет на тирамису.

С помощта на BILLA Кулинариум, великденският ви обяд би могъл да изненада прелестно и с непредвиден акцент - плодове, които, наедно със зелените зеленчуци, съвършено допълват ястията. Гарантирано е - с изключение на възхитен усет, сходна композиция способства за положителното въодушевление и най-после всички ще са ви признателни.

 Великденски Козунак

А яйцата! Другият основен воин на празника, към който се върти всичко. Разбира се, те са боядисани и вземат участие в безчет неравни борби. Но могат да се трансфорат във вкусна част от пролетното и великденско меню, в облак, който засища и плува към света на насладата.

Но какво е празничната софра без напитка! И знаете ли по какъв начин да я изберете и с каква храна да я комбинирате? Има си тънкости, които могат да бъдат научени с помощта на BILLA Кулинариум. Заедно с куп други секрети за съвършени предястия и вкусни разядки.

 Трапеза с Великденски Яйца

Ех, разядки! Със сигурност устата ви се цялостни с приятност в очакване на апетитни хапки с топъл хрупкав хляб… А той би могъл да е толкоз апетитен и толкоз друг! С него и с други изкушения може да премиите гостите си към масата на великденския обяд. Списание BILLA Кулинариум е най-тиражираното и най-продавано кулинарно издание за неповторим брой към края на 2018 година по данни на Blue Point от януари 2019 г.

Не пропускайте да свалите и мобилното приложение BILLA Кулинариум, с цел да се насладите на над 300 видеорецепти, както и авторски оферти от началник Виктор Ангелов, свалете го изцяло гратис от: линка за Android и за iOS.

Пролетта в действителност може да е доста вкусна!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР