Кулинарен курс на майстор-готвач Малакрида за гостите на Светът на

...
Кулинарен курс на майстор-готвач Малакрида за гостите на Светът на
Коментари Харесай

VII Седмица на италианската кухня по света

Кулинарен курс на майстор-готвач Малакрида за гостите на „ Светът на Мария “

В рамките на VII издание на Седмицата на италианската кухня по света Посланичката на Италия в България Джузепина Дзара дружно с директорката на ИЧЕ Агенция – София Киара Петрò откри кулинарния курс, воден от майстор-готвач Лука Малакрида (настоящ капитан на националния тим на Професионалната асоциация на италианските готвачи) българска фондация за консолидиране на младежи с увреждания на пазара на труда „ Светът на Мария “.

В курса взеха присъединяване младежи с умствена назадничавост, които обичат да готвят и копнеят по този метод да си основат благоприятни условия за претовареност. Бяха изпълнени две типични предписания от италианската традиция: пълнени канелони с рикота и спанак е ролца с патладжан по сицилиански. Благотворителното мероприятие приключи с отличен обяд за всички участници, подготвен от майстор-готвач Малакрида и младите му помощници.

Събитието, проведено от ИЧЕ Агенция – София дружно с Посолството, е част от богатата стратегия от събития в България по случай VII издание на Седмицата на италианската кухня по света (от 14 до 20 ноември 2022 г.) по самодейност на Посолството на Италия в София дружно с ИЧЕ Агенция – София и Конфиндустрия България.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР