Куклен театър Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Куклен театър

...
Куклен театър Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Куклен театър
Коментари Харесай

Заповядайте на моноспектакъла Забравена от небето

Куклен спектакъл Бургасул. " Климент Охридски " N2

0 коментара за Куклен спектакъл Бургас Събития в обекта:Жан и Беатрис19:00/30.01.2019Моноспектакълът " Забравена от небето " на актрисата Боряна Стамболиева, представител на групата за възрастни на " Талантино ", е основан на няколко описа от едноименния алманах на Екатерина Томова, отдаден на живота на столетниците от Родопите. Една съкровена и надълбоко прочувствена изповед за същинските неща – живота, гибелта и за нас, хората – толкоз преходни, краткотрайни и тленни. Една незабравима детонация от страсти и усеща, които всеки фен изживява по своя си персонален и несравним метод.

Усещането за многопластовата психика на българската жена бе подсилено на сцената от ненатрапчивото, само че запаметяващо се наличие на Тонка Георгиева, която със своята пластика на фона на фолклорни претекстове на групировка " Кайно Йесно Слонце " способства за невероятното изцяло влияние на спектакъла. Режисурата още веднъж е на основателя на " Талантино " Станимир Карагьозов, а хореографията е на Златина Амелева.

Спектакълът " Забравена от небето ", който дружно с премиерата си на 28.11.2017г. към този момент има над 10 представления на бургаска и софийска сцена, ще имате опция да видите може би за финален път през този сценичен сезон на 12 февруари 2019 година от 19:00 часа в залата на Куклен Театър – Бургас. Билети ще намерите на касата на Бургаската Опера.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР