Кухнята на Ада взе нова жертва от отбора на червените

...
Кухнята на Ада взе нова жертва от отбора на червените
Коментари Харесай

„Принцесата“ в Кухнята на Ада напусна Hell’s Kitchen

Кухнята на Ада взе нова жертва от тима на алените в лицето на самопровъзгласилата се за принцеса Лидия Мандалски, оставяйки ги в мощно понижен състав за идните кулинарни конфликти със сините този сезон. След извънредно разочароващото си показване по време на вечерната резервация и ръководството на началник мобила, Лидия не остави различен избор на началник Виктор Ангелов и той бе заставен да се раздели с нея едвам седмица откакто нейното премеждие в Hell’s Kitchen стартира.

Седмичният мастърклас даде на женския тим опция за странствуване из дебрите на азиатската кухня с европейския първенец по суши началник Микаел Панкар. Вместо мотив за горделивост, тяхното показване се трансформира в същинска кулинарна злополука, довела със себе си оранжеви престилки и служебни номинации за всички.

Въпреки грозящата ги елиминация, алените се мотивираха и съумяха да издадат съвсем всички свои поръчки, като останаха на косъм от успеха над синята кухня, предвождана от майстор-сладкарката Стефани. Използвайки своите лидерски качества и умения, тя съумя да грабне спасението и да донесе нов успех за мъжкия тим.

Утре в Кухнята на Ада вкусовите градуси рязк о ще се повишат, а нечии рецептори ще изгорят, тъй като на посетители в най-горещото кулинарно риалити ще бъде нейно величество лютата чушка.

Кой ще преодолее себе си, кой ще си върне куртката и кой ще си тръгне вечно, ще разберете в новия епизод на Hell’s Kitchen 6 - от 20:00 единствено по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в уеб страницата и формалните профили на предаването във Фейсбук, Instagram и TikTok.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР