Кухнята е едно от най-използваните места във всеки дом. Освен

...
Кухнята е едно от най-използваните места във всеки дом. Освен
Коментари Харесай

В тази стая на дома ти се събира най-много отрицателна енергия!

Кухнята е едно от най-използваните места във всеки дом. Освен че подготвят храната си там, доста фамилии се събират на трапезата точно в кухнята. За жал обаче, точно кухнята се явява помещението, концентрирало в себе си най-вече отрицателни трептения.

Това е по този начин точно тъй като хората прекарват доста време в тази стая, а до момента в който похапват, размишляват и в главата им постоянно се въртят отрицателни мисли.

Случва се също по този начин да се усещат зле и да се запътят към кухненския долап, с цел да притъпят неприятните си страсти с нещо сладичко, чипс или друга вкусотия.

За да не се събира прекалено много напрежение в кухнята, тя би трябвало да е подредена по избран метод. Добре е стените да са светли и с огромни прозорци.

 В тази стая на дома ти се събира най-вече негативна сила!

Колкото повече слънчева светлина влиза в нея, толкоз по-добре. Освен това кухнята би трябвало да е разтребена и да свети от непорочност. Многократното проветряване на помещението всеки ден също е наложително.

От значение е и по какъв начин ще разположите самите уреди в стаята за подготвяне на храна. Готварската печка да вземем за пример би трябвало да е позиционирана, тъй че готвещият елементарно да вижда какво се случва в кухнята. Същевременно е желателно печката да не е доста надалеч от мивката. Това спомага за обезвреждане на двете техни стихии – огън и вода.

 В тази стая на дома ти се събира най-вече негативна сила!

Мебелите в кухнята също оказват въздействие на енергийното поле в помещението. Масата с ъгли може да аргументи повече разногласия сред членовете на семейството. Кръглата маса, от своя страна, прави хората по-задружни и спокойни.

 В тази стая на дома ти се събира най-вече негативна сила!

Обърнете внимание и на още нещо значимо. Когато предмет от готварски комплект се счупи или изгуби, намерете метод да го запълните. Никога не оставяйте комплектите незавършени – това може да се отрази зле на събитията вкъщи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР