Кучето на убитите и нарязани Йордан и Марияна Атанасови е

...
Кучето на убитите и нарязани Йордан и Марияна Атанасови е
Коментари Харесай

Кучето на убитата двойка край Негован заминава за Нигерия

Кучето на убитите и нарязани Йордан и Марияна Атанасови е открито и ще отпътува с щерка им Жанилина за Нигерия, пише  " 24 часа ".

Майсторите касапи Пламен Шляпашки и Георги Нанчев се смилиха над животното, откакто грубо убиха, нарязаха на части и изхвърлиха стопаните му до язовира в Негован.

След като пристигнала от Нигерия, дъщерята на някогашния треньор по битка почнала да търси животното. От самопризнанията на убийците станало ясно, че кучето е живо. Докато карали към язовира в Негован, с цел да изхвърлят бидоните с останките Шляпашки и Нанчев пуснали лабрадора. Намерил го притежател на автосервиз и го приютил.

Няколко дни откакто убийците бяха хванати, близка на дъщерята на жертвите стартира да търси лабрадора в групите във фейсбук. С нея се свързал индивидът, който е намерил домашния любим. После дъщерята на жертвите го прибрала и се приготвят документите за пътуването до чужбина, където ще бъде поверено на грижите на трите внучета на Йордан и Марияна Атанасови.

За това, че жертвите от Негован са имали бяло куче, оповестиха от Министерство на вътрешните работи още преди да стане ясно кои са. Първо ги търсиха по облеклата, открити до водоема. След това се разпространиха ключовете и каишката на кучето с информация, че евентуално хората са имали такова животно. Причината е, че по мъжките облекла е открит бял косъм от лабрадора.

Когато криминалистите са създали оглед в дома на жертвите, са намерили и паспорта на кучето. На 14 юли Шляпашки и Нанчев отиват да ремонтират терасата на възрастните хора, само че ги убиват, с цел да търсят парите от продаден от тях различен парцел в София.



Жертвата Йордан Атанасов СНИМКА: Би Ти Ви

След убийството на семейство Атанасови Пламен Шляпашки е желал да простреля и кучето, което е било в жилището от самото начало. Нанчев обаче го спрял с думите: “Какво ти е направило животинчето? ” Така кучето остава живо. 

 

Цялата обява ТУК



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР