Кучето, което проследи от първия ред влизането на депутатите в

...
Кучето, което проследи от първия ред влизането на депутатите в
Коментари Харесай

Кучето, номинирано на шега за председател на НС: С нов дом и име

Кучето, което наблюдава от първия ред влизането на депутатите в 48-ото Народно заседание, към този момент си има дом и име.

Фернанда се трансформира в шлагер в обществените мрежи и цяла седмица беше търсена от искащи да я осиновят.

241-вият депутат. Така назовават във Фейсбук кучето, съумяло да стъпи на аления килим пред Парламента още преди депутатите. Четириногото открадна вниманието от политическите пристрастености, а наличието му на жълтите павета бързо го  трансформира в интернет звезда, заяви. 

Дни наред местонахождението на бездомното куче се съобщаваше в обществените мрежи. То беше засечено пред дискотека в Студентски град, пред входа на УНСС и даже в рейс 280. Последно е забелязано в понеделник вечерта в кв. " Малинова котловина ". Открива го Петър. Той споделя, че кучето единствено избрало името си. 

“Извиках й разнообразни имена и като споделих “Фернанда ”, тя се обърна и потегли към мен. Ако не беше поискала да влезе в дома ми сама, аз нямаше да я накарам принудително ”, изясни още новият собственик на четириногото.

Мъжът признава, че още щом вижда Фернанда на фрагментите пред Народното събрание , схваща, че тя е специфична. И въпреки всичко - даже да не беше същото куче, Петър твърди, че отново щеше да изиска да го осинови, като назовава срещата им “любов от пръв взор ”.

Сега на Фернанда й следва посещаване при ветеринар , който да ревизира здравословното й положение. Скоро ще си има и кучешки паспорт. А марката с номер на ухото й ще бъде свалена. 

За идващите избори Петър се закани, че ще подаде кандидатурата на Фернанда за депутат. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР