Кучетата, които нахапаха човек до смърт са в изолатори в

...
Кучетата, които нахапаха човек до смърт са в изолатори в
Коментари Харесай

Експерт: Недохранването може да направи всяко куче агресивно

Кучетата, които нахапаха човек до гибел са в изолатори в подслон на " Екоравновесие ". Те са отделени едно от друго. От ветеринарната клиника изясняват, че все още не демонстрират експанзия. Следствените органи към момента изследват държанието им и какво ги е предиздвикало да раздерат човек , заяви bTV.
" Това е една прелестна порода, когато се отглежда вярно. Кучета, оставени на произвола на ориста и които са недохранвани, основават доста огромни проблеми. Свободно гледани и пуснати – нищо положително не може да чакаме ", изясни треньор на кучета от породата Кане Корсо.
По думите му недохранването отключва експанзия у всяко куче, без значение каква порода е. Според него в този случай те са нападнали индивида не поради храна, а с цел да затвърдят територията си. Той е на мнение, че кучетата би трябвало да бъдат убити, тъй като са доста опорочени.
Друг треньор изясни, че когато кучетата имат водач, те го следват. Когато обаче липсва подобен, те се обособяват като глутница и стартират да превземат територия.
" В този случай става въпрос за борба и победа. Те желаят да са спечелили, с цел да видят всички, че са мощна глутница. Кучетата са търсили сигурност ", изясни той.
Преди година Нина Огнянова осинови питбул, който атакува дете и го умъртви. Според нея всяко животно, отглеждано по сходен метод, може да прояви държание, поразлично от типичното за него. Тя е на мнение, че в случай че кучетата се разделят и отидат при хора, които са осведомени с породата и биха се грижили добре за тях, не би било проблем да се трансфорат в естествени домашни любимци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР