Куче беше влачено от кола в центъра на казанлъшкото село

...
Куче беше влачено от кола в центъра на казанлъшкото село
Коментари Харесай

Шофьор влачи куче, защото било лошо

Куче беше влачено от кола в центъра на казанлъшкото село Бузовград. Случката се разиграва на 25 декември. Жена, намираща се наоколо, съумява да спре автомобила и да избави живота на кучето.

"Съпругът ми и аз забелязахме кучето и започнахме да крещим. А индивидът спря колата и попита какво се случва и за какво викаме ", споделя Елица за "Здравей, България " по NOVA. Наблизо имало патрулка. Жена му споделила: "Това е куче " и че ще се оправи.

"Кучето колкото да дишаше. Навсякъде имаше кръв ", добави тя.

Впоследствие излиза наяве, че името му е Бък. То е било отнето от притежателя му. Самият той описа, че е вързал животното, тъй като го предизвестили, че то е доста неприятно и хапе. Дал 200 лв. за него и откакто го взел се тормозил да не го ухапе, го завързал за теглича. Карал постепенно и кучето тичало по колата. После обаче спрял да му вижда опашката и тогава дамата се развикала.

Елица обаче споделя, че то не било нападателно.

Снимка на случката се популяризира стремително в обществените мрежи и провокира вълна от неодобрение. В момента за нараненото куче се грижи природозащитна организация.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР