Кубрат Пулев разкри, че е в обтегнати отношения с промоутърите

...
Кубрат Пулев разкри, че е в обтегнати отношения с промоутърите
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Отношенията ми със "Зауерланд" не са гладки

Кубрат Пулев разкри, че е в обтегнати връзки с промоутърите си от " Зауерланд " след отхвърли му да взе участие в мача за международните трофеи в тежка категория против Антъни Джошуа поради травма. Той не е удовлетворен от отношението към него и организацията на мачовете и скоро ще седне на масата за договаряния.

" Договорът ми е до 2018 година, тъй че съм си с тях. Разговарях с Кале Зауерланд и той сподели, че желае да продължим, тъй че ще забележим. Зависи от тях. В момента не са напълно гладки връзките ни, което е обикновено, поради по какъв начин се организират мачовете и по какъв начин се провеждат. Аз не съм удовлетворен ", сподели Кубрат на летище " София ".

Той се завърна от Германия, където наблюдава седмата победа на професионалния кръг на своя брат Тервел. По традиция Кубрат бе в ъгъла на боксьора.

" Противникът не беше на топ равнище. Закономерно брат ми си го наби, както би трябвало. Не беше кой знае какъв брой завързан мач. Той би трябвало да добие задоволително опит, с цел да се изправи против по-сериозни съперници ", оцени Кубрат.

А какво пожела на българите Пулев за коледните празници, вижте в идващото видео:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР