Кубрат Пулев призна, че не му е било лесно да

...
Кубрат Пулев призна, че не му е било лесно да
Коментари Харесай

Кубрат Пулев след победата в САЩ: Ще стана световен шампион

Кубрат Пулев призна, че не му е било елементарно да реализира успеха си над Джери Форест на галавечерта в Съединени американски щати.
Той уточни, че идната му цел е да се бие за международната купа и да я завоюва.

" Това не е най-необичайният ми мач, имал съм много мачове - над 300 аматьорски, и доста професионални. Имам задоволително опит. Беше ми мъчно, това бе не доста комфортен противник, вкарах му доста удари. Той не играеше доста чисто, непрестанно се пазех, тъй като той влизаше доста с глава ", стартира Кубрат пред уредниците след успеха.

Запитан дали е имало моменти, когато е мислел, че противникът му ще рухне, Кобрата съобщи: " Това бе моят проблем, не успявах да вкарам доста удари. Трябваше да го довърша с доста удари, само че не беше елементарно. Не беше елементарен противник ".

" Аз знам разпоредбите, в целия свят са такива. Той знае, той е първенец, а те са, че постоянно би трябвало да има нови ръкавици за всеки. Всеки би трябвало да носи своето оръжие. Има комисия, тя би трябвало да разреши. Аз му дадох моите нови ръкавици. Той опита втори чифт, сподели, че не са му комфортни. Той саботираше мача. За да има мач, споделих: " Дайте му моите ръкавици ", сподели още боксьорът.

“Следващият противник? Да е по-добър. Ще бъда международен първенец! Ще се срещна с един от топ 10”, добави Кобрата, който записа 29-и триумф на профиринга.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР