Кубрат Пулев и Андреа не са заедно от близо 4

...
Кубрат Пулев и Андреа не са заедно от близо 4
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Това, което Андреа причини на жена ми, никога няма да й го простя!

Кубрат Пулев и Андреа не са дружно от близо 4 години. Той я заряза, откакто тя отхвърляше изрично да му роди деца.

Към днешна дата обаче Кобрата се радва, че няма наследници от певицата, тъй като това би ги свързало вечно, а той е удовлетворен, че се е отървал от нея. Всеки ден благодари на Господ, че майката на децата му е Розали, а не Андреа.

„ Жадувам да съм татко още откогато навърших 30 година, само че нямах жена, която да ми сбъдне фантазията. Докато не се появи Розали, която е доста добър човек и съм признателен на Бог, че тъкмо тя е майката на моите деца “, разкрива 42-годишният боксьор.

Истината е, че Андреа е паднала доста ниско, откакто Розали забременяла за първи път. Тя й пишела ужасяващи известия, в които й пожелавала да загуби бебето и да се раздели с Кубрат. Там пишело също, че ще й се случи нещо необратимо, в случай че не остави Пулев.

Кобрата получавал сходни известия от фолк дивата при започване на раздялата им, само че не им обръщал внимание. Не се хванал на въдицата даже когато тя му написала, че ще се обеси поради него.

След като погнала и Розали, Кубрат към този момент реагирал. Видял се с нея в наличието на юрист и я заплашил, че в случай че не спре да тормози жена му, ще я вкара в психиатрична клиника.

Това стреснало Андреа и тя към този момент е по-умерена във връзка с приказките за боксьора. Той обаче е безапелационен и до през днешния ден, че в никакъв случай няма да й елементарни това, което тя е сторила на Розали, тъй като от стрес е можела да загуби бебето.

Към днешна дата Кобрата има щерка и наследник, а Андреа продължава да е сама и върви решително към безконечното моминство.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР