Кубрат Пулев готов за сватба!И жестоко унижи Андреа Кубрат Пулев даде

...
Кубрат Пулев готов за сватба!И жестоко унижи Андреа
Кубрат Пулев даде
Коментари Харесай

Кубрат Пулев готов за сватба!И жестоко унижи Андреа

Кубрат Пулев подготвен за женитба!И грубо унижи Андреа

Кубрат Пулев даде обстойно изявление и смая мнозина

Световният ни първенец по бокс е достигнал до друго, друго равнище на нематериалност. Кобрата в прав текст призна, че е подготвен за женитба и да се врече във честност на своята обичана Розали Петрова. На нея той направи две деца и то едно измежду друго.

Кобрата е уверен, че децата би трябвало да имат майка и баща и по тази причина е подготвен да даде това благополучие на дамата до себе си, както и на своите наследници.

„ Ако двама души се обичат, те са венчани към този момент и на оня свят е споделил учителя Петър Дънов. Затова не ми е непозната мисълта за брак, в случай че моята половинка пожелае.

Хубаво е да има брак и освен поради дамата. А и поради обществото, за децата, за сближение, за закрепяне на връзките, както и поради самия себе си “, безапелационен е боксьора.

С което ясно даде да се разбере, че доста скоро можем да чуем сватбени камбани с неговата годеница.

С това той косвено стопи всевъзможни очаквания на бившето си гадже Андреа за връщане към нея. Той го направи и със съвета, който даде на останалите хора. По думите му хората не трябва да прибягват за всяка болежка, физическа или духовна към медикаментите.

„ Не е добре за всяка болежка или при стрес да гълташ хапчета. По-добре премисли нещата, анализирай, извади си изводите, отиди при природата, вместо да униваш и да се депресираш “, съобщи Кубрат Пулев и по този начин съкруши, евентуално несъзнателно, някогашната си обичана Андреа.

Източник: Хотарена

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР