Кубрат Пулев е на път да се изправи срещу новия

...
Кубрат Пулев е на път да се изправи срещу новия
Коментари Харесай

Кобрата се бие с Руис през ноември в Лас Вегас

Кубрат Пулев е на път да се изправи против новия международен първенец в тежка категория на IBF, WBA, WBO и IBO Анди Руис през ноември в Лас Вегас. Това разгласи пред " Тема Спорт " Кобрата от Съединени американски щати. Той призна, че към този момент са стартирани договаряния в тази посока.

" Бих посъветвал Джошуа да не се хвърля на реванш с Руис, тъй като ще загуби още веднъж. При това още по-тежко. Видяхте, че той бе в действителност беззащитен. Има една доста хубава българска сентенция - не си прави сметки без кръчмар. Говореха за последващи срещи, влючително водиха договаряния и с нас за мач през ноември на " Уембли ". Не го брояха за жив, държаха се пренебрежително, само че Господ гледа и бе на друго мнение. Ние към този момент започнахме договаряния с Руис. Не виждам причина дуелът да не се организира през ноември. Говорим за Лас Вегас ", показа Кубрат, който е формален кандидат на IBF.
Ако въпреки всичко от щаба на Анди Руис се съгласят за реванш с Джошуа, то Кобрата ще излезе против идващия в ранглистата на федерацията - Агит Кабайел.
" Тайсън Фюри? Не, няма по какъв начин да боксирам с него за тази купа, тъй като той е много по-назад в ранглистата на IBF. До десетина дни всичко ще стане ясно. Ако Руис въпреки всичко се реши на ход за рвванш с Джошуа, ще боксирам със идващия в ранглистата. Това е правилникът на федерацията. Още малко самообладание и всичко ще си пристигна на мястото ", добави Пулев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР